sarı ve lacivertin takımımızın rengi kırmızı ve beyazında türkiye bayrağının renkleri olduğunu hepimiz biliyoruz peki ya gs 100. yıl logosundaki o aslanın üstündeki FB yazısı ne en büyük sevgi gizli sevigidir junior aslan
quote:
Orjinalden alıntı: KfY_
sarı ve lacivertin takımımızın rengi kırmızı ve beyazında türkiye bayrağının renkleri olduğunu hepimiz biliyoruz peki ya gs 100. yıl logosundaki o aslanın üstündeki FB yazısı ne en büyük sevgi gizli sevigidir junior aslan
Ben FB logosunda sarıyla kırmızı görüyorum, gerisi için bir şey söyleyemem.
Buda ayrı bir mesele
Fener bayrağı ile Türk bayrağının birleşimi ( ortada ise güzel renkler doğuyor )
quote:
Orjinalden alıntı: A|ucard
Buda ayrı bir mesele
Fener bayrağı ile Türk bayrağının birleşimi ( ortada ise güzel renkler doğuyor )
O logoyu kime yaptırdılarsa zaten aslana değil kirpiye benziyor hiçbir zaman sevmedim zaten.
Ya çoçukmusun nesin ne ps'si.Kafan güzel heralde.Bu fotonun tamamını bul ondan sonra konuş.İftira atma canım benim ,tamammı
quote:
Ya çoçukmusun nesin ne ps'si.Kafan güzel heralde.Bu fotonun tamamını bul ondan sonra konuş.İftira atma canım benim ,tamammı
buyuk ihtimalle Aziz Yıldırımın konustugu yerde Türk bayragı ile Fenerbahce bayragı yanyana gelmiş dolayısıyla sarı kırmızı önünde roportaj yapmıs oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: _ENGN_
/>
bunu avatar olarak kullanan bile var
quote:
Buda ayrı bir mesele
AZİZDE DORU YOLU BULMUŞ NE UYAPACAN BİÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEN ODA ÖPMÜŞ
quote:
Orjinalden alıntı: Deli_BariS
quote:
Buda ayrı bir mesele
AZİZDE DORU YOLU BULMUŞ NE UYAPACAN BİÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEN ODA ÖPMÜŞ
hani nerde? ne zaman? nasıl öpmüş? öptüde bizmi göremedik. biraz mantıklı konuş
iyide biz gs yi sevdiğimizi inkar etmedikki bunu her sene 2 kere yaşamanız lazım hatta şiiri bile var
borçsuz klüp olmazki biz borçluda severiz aslan sütü içeriz aslan seni severiz
arkadaslar bugun onemı nedır ben cozmus degılım ınanılmaz sacma topıkler acılıyor cok onemlı olan konular assagılarda gezıyor sonra bırbırmızı kırıyoruz .Herkes burda oturaklı ınsan bundan hıc süphem yok ama bardak mısalı subır muddet sonra tasıyor bugun kurucularımızdan ALİ SAMI YEN 'NİN ölüm yıl dönumu ama burda öyle bir konu bulamadım belkıde vardır ama baska sayfalardadır okadar gereksız msj bollugundan umarım rutbesi cok olan bir arkadasımız konuyu acar
ya o cidden GS nin 100.yıl logosumu? Aslan Max a benziyo o yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ya o cidden GS nin 100.yıl logosumu? Aslan Max a benziyo o yaw
Hocam napalım, o zamanlar uzman bi grafik tasarımcıya para veremedik, bu çıktı
Ben bile güzel bir şeyler yapıp gönderebilirdim kulübe
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Buda ayrı bir mesele
bu fotoşapa benziiii
bu resim orjinaldir türk bayrağı ve fb nin sarısı yanyana gelince oluyor işte inanmayanlar evde denesin
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Buda ayrı bir mesele
bu fotoşapa benziiii
bu resim orjinaldir türk bayrağı ve fb nin sarısı yanyana gelince oluyor işte inanmayanlar evde denesin
Gayet açıklayıcı olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme