Şimdi Ara

arkadaşlar bir konuda yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese... sizlerden bir konuda beni bilgilendirmenizi istiyorum. yaklaşık bir hafta önce diz üstü bilgisayar aldım. sınırsız internet kullanıyorum ayda 40-50 tl civarı bir para ödüyorum. ama 3 gün önce birşey farkettim. şifresiz bir ağ yakaladım. bu işlerden pek anlamam. benim kullandığımdan çok daha hızlı geziyorum internette. ve kesintisiz her zaman açık. fakat normaldir ki güvenli değil. şimdi sizden istediğim bana verebileceği zararları yazmanız. mesela benim gezdiğim heryeri görebilir mi? msn konuşmalarımı msn görüntülerimi facebook ve msn şifrelerimi bulabilir mi? tabiki bunları yapabilirse kesinlikle bu ağdan yararlanmayı düşünmüyorum. bazı arkadaşlarım internetini kapattır boşuna para verme diyor ama ben şu an için düşünmüyorum bunu. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beninle paylaşsın. şimdiden teşekkürler.

• hak yememek lazım tabi sen kendi düzenini bozma
  • düşünsene adam 4 gb kotalı ve bilgisayardan pek anlamadığı için kampanyadan aldığı wireless modemine şifre koymak konusunda da bilgisi yoksa.. biraz tirajik bi durum olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 28 Haziran 2009; 22:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG

düşünsene adam 4 gb kotalı ve bilgisayardan pek anlamadığı için kampanyadan aldığı wireless modemine şifre koymak konusunda da bilgisi yoksa.. biraz tiraşik bi durum olurdu..

konunun bu boyutu da var tabiki.. ilgin için sağol.
  • Karşıdakinin böyle birşey yapacağını sanmam ama evet isterse senin bütün internet bilgilerini alabilir

Diyelim ki bankanın internet şubesini kullanıyorsun. İstersen sanal klavye kullan. İstersen kopyala yapıştırla gir.. Banka bilgilerini ve şifrelerini çekebilir. Kablosuz internet aslında tehlikeli birşey. Radyo frekansları üzerinden o bilgilerinizi taşıyorsunuz. Bunun profesyonelleri radyo sinyallerinden sizin bilgisayar ile kablosuz yayın yapan aygıt arasına çengel atarak bütün trafiğine göz atabilir Ama Türkiye'de böyle bir profesyonel var mı bilemiyorum. Vardır elbet. Ama şifresiz bırakanların büyük bir çoğunluğu amatör internet kullanıcıları. Hatta bazıları var kablosuz modemlerinin olduklarının farkında bile değiller

• Bunu yapan çok var merak etmeyin daha geçen 24 hacker yakalandı hemide biri bir virüs yapmış çok güçlü antivirüs programları bile yakalayamıyormus o virüsü.Ve o virüs sayesinde 4 trilyona yakın para çarpmış hesaplardan:)Bu olay turkiyede oldu bide bilginize adamlar türk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 29 Haziran 2009; 18:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLFoNs0

Bunu yapan çok var merak etmeyin daha geçen 24 hacker yakalandı hemide biri bir virüs yapmış çok güçlü antivirüs programları bile yakalayamıyormus o virüs.Ve o virüs sayesinde 4 trilyona yakın para çarpmış hesaplardan:)

Kaynak var mı merak ettim? Yapan var da Türkiyede mi olmuş bu olay?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kaynak var gönderiyim bu cocuk 24 yaşında yurtdışındaki hackerlarda bunun sayaesinde yakalanmış

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=26.06.2009&Newsid=245240&Categoryid=7

http://www.ilkhabergazetesi.com/izmirde-kacak-hacker-yakalandi/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.