Merhaba Arkadaşlar.. ben Wow ılk cıktıgı yaz 1 2 ay oynamıstım bu oyunuve o zamandan berı hıc gırmedım..Bir kaç sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim...
1. si Biz 15 kişi Bu oyuna başlıyacagız Cd ler yarın gelıcek..Öncelikle oyunu bilmeyen arkadaslar var aramızda onun için ortak questleri alarak ilerlemek istiyoruz.. Sorum şu olcak 1 kişi eld diğeri insan ise elf insan şehrine gidip ordaki questlerı ala bilirmi.lvl 1 den ıtıbaren.. Hepimiz elf olmayı dusunuyorduk fakat elf lerde mage olmadıgı için farklı ırklar almak durmundayız.. 2. si Bize fazla dolu olmayan Az türk cok yabancı sayısı cok olan bi server lazım.Wildhammer dı sanırım bu server hakkında bılgısı olan varsa sevınırım..
3. su ise kendi şahsımı ılgılendıren bı soru olcak.. Druid ile Paladin arasında kararsızım...bu 2 karaktere lvl 70 e kadar sırf healer olarakmı takılıyor ve pvp de nasıllar yorumlarınızı beklıyorum...
xaiuvus a gelin bizim matrak bi guildimiz var orda yardımcı olalım brd yi bile zor yapıyoz ama vakit çok güzel geçiyo oyundan sıkılmazsın.
1. elf olupda humanların dogdu yere gıdıp lvl 1 den ıtıbaren gorev yapabılırsın 2. soyledıgın server dan haberım olmasa maelstrom var mesela pek turk yok orda 3. bana kalırsa druıd ol paladın ally tarafında en cok acılan class yada benım cevremde oyle :) yanı cok pala kasan var druıd kasarsan daha rahat edersın ozellıkle pve de raıdlerede sırf heal olarak takılır bu ıkı class da genelde tabıkı ıstısnalar harıc pvp de druıd her forma gırdıgı ıcın gayet guzel bence
quote:
Orjinalden alıntı: Fiberbaz
Merhaba Arkadaşlar.. ben Wow ılk cıktıgı yaz 1 2 ay oynamıstım bu oyunuve o zamandan berı hıc gırmedım..Bir kaç sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim...
1. si Biz 15 kişi Bu oyuna başlıyacagız Cd ler yarın gelıcek..Öncelikle oyunu bilmeyen arkadaslar var aramızda onun için ortak questleri alarak ilerlemek istiyoruz.. Sorum şu olcak 1 kişi eld diğeri insan ise elf insan şehrine gidip ordaki questlerı ala bilirmi.lvl 1 den ıtıbaren.. Hepimiz elf olmayı dusunuyorduk fakat elf lerde mage olmadıgı için farklı ırklar almak durmundayız.. 2. si Bize fazla dolu olmayan Az türk cok yabancı sayısı cok olan bi server lazım.Wildhammer dı sanırım bu server hakkında bılgısı olan varsa sevınırım..
3. su ise kendi şahsımı ılgılendıren bı soru olcak.. Druid ile Paladin arasında kararsızım...bu 2 karaktere lvl 70 e kadar sırf healer olarakmı takılıyor ve pvp de nasıllar yorumlarınızı beklıyorum...
Öncelikle tebrikler. Hem WOW a başladığınız için hemde maaşallah 15 kişi beraber oynayabildiğiniz için. ( Türk ler birçok serverda var bildiğim kadar ama pek beraber oynayamıyorlar - artık WOW danmıdır yoksa race özelliğimidir pek anlaşamıyoruz ) cevaplar : 1 - Yukarıda çok net izah edilmiş tekrar etmiyorum 2- EONAR diyorum benim alttaki char ın olduğu server toplam benim bildiğim 5 Türk var. 2 si benim arkadaşım beraber başladık 1 tanesi yeni tanıştık 1 taneside Belçika lı Ben tavsiye ederim Türk ü mumla arasın inşallah gelirseniz Guild kurarız beraber 3 - Aslında yukarıda söylenenlere ekleyecek pek fazla şey yok ama Pala Dru nun yanında pasif class... Dru zor ama çok zevkli. Her şekle giriyor ( Deyim olarak değil geçekten ) O yüzden ilerde sadece healer lık yapmak istemiyorsan bence Dru çooooook daha iyi !!! EONAR a gelirseniz şenlendiririz biraz server ı İyi oyunlar
arkadaş kadronuz büyük evet elfler humanların görevlerini yapabilir. yernizde olsam priest warrior,paladin ve uzak menzilleri içinde hunter olurdum çok rahatlıkla geçersiniz görevleri
aradigin server aerie peak pek turk yok butun serverde parmakla sayilacak kadar (en fazla 20 )
yabanci var baya PvE server iyide quest yapilir
iyi de büyün millet türk serverrı arar siz türk aramıyorsunuz sen zaten herhangi bir server ar girince türk olup olmadığını anlamazsınki yani nicklerinilerini türk isimleri takmazlar takarlarsada çok nadirdir yani
Türklerin el atmadığı server zor bulursun. Executusa gidin bence tükler az orda. Olanlarda pek fazla muhatap olmazlar birbirleriyle. Paladin ve druid arasında kararsız kaldıysan rogue aç :)
kardeş sen bence warrior aç groupta tank görevi görürsün priest olursa birsi seni heallar druid boş ver ya paladin yada warrior aç hunterda açabilirsin rogouları anlama özellikleri var bide petde var tam takım olursunuz zaten group olmasanız bile hunter zaten grouptur tabi ben senin kararkını bilmem sadece bir tavsite ama arkdaşlarının ne olcağıda malum ama kesinlikle bir groupta warrior olması lazım bide piest zaten bu ikili oldumu siz elite filan tanımazsınız
Değerli Yorumlarınız için Teşekkur Ederim. Bazı sorularınız olmus Yanıt vereyim..
Bu 15 kişilik Kadroda Bi party ıcın gereklı he char mevzut priest mage paldın warıor(ozellıkle warıor bıraz fazla) Sadece kendım paladın ve druid arasında kaldım. ilk oynadıgım zamanda druid oynamıstım cok zevklıydı...yine druid olucam sanırım...
Neden turklerın oldıgı serverı tercıh etmıyorsunuza gelırsek.. biz 15 kişi silkroadı bıraktık aynı guıllden abılerım ablalarım hep beraber bıraktık.. nedenmi? Türkler yüzünden :) Belkıde bu yuzden aramıyoruz turklerı...
ozaman 15 kısı ıcınde bı ben elf olcam sanırım druid için. Dıger arkadaslar human olcak zaten sorun yok.. onların sehre gıttıgımde gorevlerı yapabılıcem yanı onlarla beraber bu iyi haber.. tekrar tsekkurler arkadaslar
hocam soyle solim druid yeni bri oyuncuyu bezdirir bence druid yapma hem kasmasi zor hemde problemli bi char bende lvl 60 war bi tane ordan biliyorum.
paladin fena deigldir hem healler hemde melee dalabildigin icin cok problem yasamasin.
15 kisilik bir grup ayni sekilde ilerleyemez cok adam war herkes aynia nda online olamiyacagi icin size proble yaratabilir
bana sorarsan paaldin ac druid beni cok bezdirdi zamaninda
quote:
Orjinalden alıntı: Fiberbaz
Değerli Yorumlarınız için Teşekkur Ederim. Bazı sorularınız olmus Yanıt vereyim..
Bu 15 kişilik Kadroda Bi party ıcın gereklı he char mevzut priest mage paldın warıor(ozellıkle warıor bıraz fazla) Sadece kendım paladın ve druid arasında kaldım. ilk oynadıgım zamanda druid oynamıstım cok zevklıydı...yine druid olucam sanırım...
Neden turklerın oldıgı serverı tercıh etmıyorsunuza gelırsek.. biz 15 kişi silkroadı bıraktık aynı guıllden abılerım ablalarım hep beraber bıraktık.. nedenmi? Türkler yüzünden :) Belkıde bu yuzden aramıyoruz turklerı...
ozaman 15 kısı ıcınde bı ben elf olcam sanırım druid için. Dıger arkadaslar human olcak zaten sorun yok.. onların sehre gıttıgımde gorevlerı yapabılıcem yanı onlarla beraber bu iyi haber.. tekrar tsekkurler arkadaslar
Yalnız wowun türkleri diğer türklere pek benzemez. Arada çıksada genelde sorunsuz insanlardır. Kimse bu oyunu türk yüzünden bırakmaz yani. O yüzden türklerden kaçmaya çok fazla gerek duymayın bence. BL hariç. O serverda oynamadım hiç ama pek hoş şeyler duymadım hakkında.
kardeş bu oyunda türklerden kaçma gerek yok bu oyun knight filan benzemiyo hiç olmazsa kişilikleri daha iyi insanların daha çok saygı gösteriyorlar mesela ben yerinde olsam druid açmazdım paladin açardım gruplara daha fazyadlı yada hunter aç ben çok memlunum uzak menzil ustası koşarken bile ok atabiliyorsun büyülü sürüyle büyülü oku var bide hunterların bir özelliği var bu hiç bir karakterde yok sanırım inanmıyacaksınız ama ölü taklidi yapa biliyo ben milleti hep öyle kandırmıştım hordeları filan çok işe yarıyo ben bikerisinde allyde priest kandırmıştım adam beni canlandırmaya çalışıyo deniyo deniyo olmuyo en sevdiğim yanıda o yanlız yakın dövüşlerde kötü ama pet sayesinde çok güçleniyorsun petin senden çok armorı oluyo ama tabi bu senin kararın bi düşünmeni tavsiye ederim druiden daha iyi yapcaksan elf hunter yaparsın
druid gibi karakter mi varya.. tank olur heal atar dps yapar daha ne istiyon tek basına party be :)
Ya ben oyunu alıcam Sonra Nabıcam Başlıyorum Wow a arkalrım parayı bankaya yatırıcan dedi dogrumu bi bilgilendirin olmadı isteyene msn veriyim
1)Gittikten sonra heryerdekı gorevı yaparsın 2)SİLVERMOON serverini tavsıye ederım 3 4 turk var ben dahıl gerısı yabancı ve en kalıtelı serverlardan bırısı bence 3)Tabiki paladın hıc sahmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme