Arkadaşlar vücudumda kıllar var yani beni rahatsız ediyorlar öyle çok kıllı değilim ama var yani Neyse işin aslı bunlardan nasıl kurtulıcam hiç bilmiyorum ağda nerde satılıyor bilmiyorum arkadaşlar O derece bacak gögüs karın kol hepsinden kurtulmak istiyorum bu sıcak havalarda iyice daraltıyorlar ne yapmam lzım detaylı sekilde anlatırmısınız
ağda işine hiç bulaşma. çektiğin çileye değmez. göğüs, karın falan çok fazla acıyan yerler zaten. ucuzundan bir makina al, kısalt. maddi durumun iyiyse ve ergenliği tamamladıysan lazer epilasyon yaptırabilirsin.
terabyte_
kullanıcısına yanıt
Makina kullandım lakin sonrasında dahada geldi doğru olmadığını düşündüm sonra
terabyte_
kullanıcısına yanıt
Yaş 19 epilasyon yapılır mı hocam
quote:
Orijinalden alıntı: justicest
Yaş 19 epilasyon yapılır mı hocam
Yapılır ama kıllar tam en üst seviye ulaşmadıysa ilerleyen senelerde o tam olgunlaşmayan kıllar tekrardan çıkacaktır
En mantıklısı ağda
Beyler ben makineyle kısaltıp sonra jilet vuruyorum 3-4 defa yaptım nasıl çıkıyorsa öyle çıkıyor ama köklerinde kalıyor bazı yerler alamıyorum ben direkt full bebek poposu gibi olsun istiyorum ama jilet ve ağda dışında başka ne yapabilirim? Evde bi makine var ama dediğim gibi bebek poposu yapmıyor o anlamadım makine mi dandik sizin ne tavsiyeniz olabilir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme