Şimdi Ara

arkadaslar bir yardim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende vatandan alinma 7850 2 gb modeli vardi sorunlar yasadigim icin garantiye yolladim garanti iade edebilirsiniz yazisi geldi simdi nasil bir almam gerektigi konusunda yardom istiyorum vatandaki arkadas powercolor r9 270x onerdi 650 lira κkadar cikabilirim ne tavsiye edersiniz
    simdiden yardimlariniz icin tsk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky_strike23

Merhaba arkadaslar bende vatandan alinma 7850 2 gb modeli vardi sorunlar yasadigim icin garantiye yolladim garanti iade edebilirsiniz yazisi geldi simdi nasil bir almam gerektigi konusunda yardom istiyorum vatandaki arkadas powercolor r9 270x onerdi 650 lira κkadar cikabilirim ne tavsiye edersiniz

ASUS
    GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    700 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky_strike23

Merhaba arkadaslar bende vatandan alinma 7850 2 gb modeli vardi sorunlar yasadigim icin garantiye yolladim garanti iade edebilirsiniz yazisi geldi simdi nasil bir almam gerektigi konusunda yardom istiyorum vatandaki arkadas powercolor r9 270x onerdi 650 lira κkadar cikabilirim ne tavsiye edersiniz

ne gibi ariza vardi vga dalgalanma grafik islemci arizasimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps dusmesi oyunda belli sure gectikten sonra kasiliyodu
  • lucky_strike23 L kullanıcısına yanıt
    İyi ki vatandan 7850 2 gb olan ekran kartını almamışım.Şİmdi sapphre 7850 kullnaıyorum mediamktan almıştım.
    sapphire 280x toxic bende vatanbilg.dan aldım garantide cevap gelmesini bekliyorum .

yurt dışından gelen olacaktı alacaktık ordan.
  • Ben guncelletip yollarlar d dusunuyordum iade aldilar hic beklemiyordum simdi ne alim dusuncesi sardi :)
  • Ben guncelletip yollarlar d dusunuyordum iade aldilar hic beklemiyordum simdi ne alim dusuncesi sardi :)
  • Arkadaş önermiş zaten ilk başta. GTX760 dan başkası yalan performans olarak. CF de işler değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.