Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir Yardım Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni bir araba almak istiyorum fakat nakit param yok ve üstüme ev kredisi olduğu için hiçbir banka kredi vermiyor.. 15-16 milyar civarında araba almak için bir yol var mıdır? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler.

• ?
  • Kendi bünyesinde senetle satış yapan yerler var sanırım ama bi miktar peşinat isterler +tehlikelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Kendi bünyesinde senetle satış yapan yerler var sanırım ama bi miktar peşinat isterler +tehlikelidir

Tefecisir onlar kötü arabayı çok iyi fiyatlara satarlar unlara bulaşmak yerine 2bine 124 murat alıp onunla idare etmek daha akıllıca olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür başlıklara da hasta oluyorum.

"Arkadaşlar bir yardım eder misiniz? yeni bir araba almak istiyorum ama param yok" dedikten sonra arkasından "bir el atın da şu parayı denkleştirelim" diye gelmesini bekleyesi geliyor insanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Kendi bünyesinde senetle satış yapan yerler var sanırım ama bi miktar peşinat isterler +tehlikelidir

Tefecisir onlar kötü arabayı çok iyi fiyatlara satarlar unlara bulaşmak yerine 2bine 124 murat alıp onunla idare etmek daha akıllıca olur

+1500
  • şu icra ihalesine düşen malların sahiplerine acıyan, ahlı mal alınmaz diyen arkadaşlara bu topik kapak olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samara al
  • Allah kimseyi sizin gibi çok bilmiş , aklıyla ağzı ters oranda çalışan insanların eline düşürmesin.. Senet sepetle iş yapmasını bizde biliriz heralde ,senet işine bulaşmamak için yazdım zaten buraya..

Başka forumlara da yazdım 50 tane çözüm önerisinde bulundular, bide şu forumdaki cevaplara bakın..

Anlaşılan bu forum bazıların kendi kendini klavye başında orgazm ettiği , küçücük aklıyla egosunu tatmin ettiği bir yere dönüşmüş..

Hadi eyvallah,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

vermiyorum ulan, sana cevap bile vermiyorum. sen git paranı say...

Adam hala sen git paranı say diyor ya, ne para konuşmayı seven biriymişsin be arkadaş..

İnsan gibi zorda kaldığım bir konuda danışmak için topic açtım , bir soru sordum,yardım istedim .. Aklınızca egolarınızı tatmin ettiniz burda. Cevabını da alınca zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayacaksın o zaman.
  • @a_klc ne demek istediğinizi anlıyorum ama biraz daha anlayışlı olmalısınız bence.

@aya ya katıldığım noktalar sizinkine oranla daha fazla. Bence ev krediniz varsa girmeyin bu araba işine.

Ayrıca nakit param yok ama 25-30 milyarı taksitle ödeyebilirim demişsiniz. Ben böyle bir durumda olduğunuza inanmıyorum. Eğer böyle bir durumda olsaydınız banka size kredi verirdi. Ev almışsınız, helal olsun. Bence o borcu bitirmeden bir borca daha girmeyin. Sabredin, muradınıza erin.

İyi forumlar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 26 Ocak 2013; 2:08:53 >
  • eğer bu riski alabiliyorsanız eşiniz dostunuz kredi çekicek (ihtiyaç kredisi) siz ödeyeceksiniz. bu bir yol tabi size güveniyorlarsa. bunun dışında biraz para biriktirip 5-6 bin tl lik birşey alabilirsiniz.
    Benim önerim içinizde en ufak bi korku varsa hiç bulaşmayın. Yarın ne olacağı garanti değil bu riski almaya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

@a_klc ne demek istediğinizi anlıyorum ama biraz daha anlayışlı olmalısınız bence.

@aya ya katıldığım noktalar sizinkine oranla daha fazla. Bence ev krediniz varsa girmeyin bu araba işine.

Ayrıca nakit param yok ama 25-30 milyarı taksitle ödeyebilirim demişsiniz. Ben böyle bir durumda olduğunuza inanmıyorum. Eğer böyle bir durumda olsaydınız banka size kredi verirdi. Ev almışsınız, helal olsun. Bence o borcu bitirmeden bir borca daha girneyin. Sabredin, uradınıza erin.

İyi forumlar

Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.

25 milyar 48 ay vade ile ayda 721 tl geri ödemeli başvurdum bugün. Allah yüzümü kara çıkartmasın ama çok rahat bir şekilde ödeyebileceğimi düşünüyorum.

• @a_klc Allah yüzünüzü kara çıkartmasın. Gelişmeleri bizimlede paylaşırsanız sevinirim. Takipteyim.

• @tLqA
    Yarın ne olcağımız belli değil o yüzden kimseye yük olmak istemiyorum bu yüzden kendi üstüme alabilirsem alcam yoksa sabretcem biraz daha.

@nk061

Tabiki sonuçlandığı zaman bilgilendiririm.

@aya
    Yazdığın cevapları okuyorum ,okudukça da seninle tartışmaya girdiğim için kendime kızıyorum.
  • sen bu kafayla daha çok kızarsın kendine...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.