Şimdi Ara

Arkadaşlar biraz uzun ama okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce üniversitenin ilk günü kampüste otururken yanıma bir kız geldi yapı krediden geldiğini söyledi bana kart vereceğini söyledi bende ne kadar hayır gerek yok desemde onu başımdan atamadım kabul ettim kullanmayıveririm dedim sonrasında kız bi form çıkardı gerçektende yapı kredi formuydy tepesinde falan yazıyordu barkod numarasu barkodu vardı göz gezdirdim güvenilir gibiydi neyse 4-5 tane sayfaya imza attım sonrasında kız tc kimliğimi istedi fotoğrafını çekti bende neden çekiyorsunuz dedim fotokoposi lazım dedi bende fotokopisi yok dedim o an zaten bi tedirgin olmuştum neyse dedim adresi falan yazdım kız 1-2 hafta içinde kart gelir dedi gerçekten de yapı krediden mesaj geldi telefonuma yok kart başvurunuz kayda alınmıştır yok kartınız kargoya teslim edilmiştir 7 iş günü içinde teslim alırsınız işte böye mesajlar ama aileme bunu anlatınca baya tedirgin oldular birazda kızdılar tc kimlik fotomu imzamı verdiğim için yarın yapı kredi ye gidip iptal ettiricem kartı ama benim daha doğrusu bizim korktuğumuz acaba ileride benim adıma başka kartlar alınabilir mi yani bu bana yansıyabilir mi eğer bilginiz varsa paylaşın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bisey cikmaz korkma bende cok verdim

• Kimliklerin falan fotografini cektikleri ozel bi uygulama var. Direkt oradan çekiyorlar. Onlar erisemez diye biliyorum. Hatta kimlikteki yazıları denk getirmeleri lazim bazı yerlere. Evet üniversitelerde öyle şeyler çok oliyor bir sıkıntı çıkmaz sanırım. Enpara ve kuveytturk senin bankan adlı bankada da ayni islem uygulandı foto cekikdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitter kullanan insan -- 26 Eylül 2016; 21:25:36 >
  • Bende bir şey çıkmamasını umuyorum bakalım çok kafaya taktım ya cidden galiba ben biraz abarttım teşekkür ederim yazdıklarınız biraz olsun rahatlattı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.