ßiliyorum napayım açmayacaktım ßöyle ßir konu ama napim ßen olsaydım günüzüm şartları gelişseydi ßen bjk kadrosunu söyle,kurardım. tabi yabancı olarak cech puyol terry nesta tello kaka totti ronaldinho henry carew saka maka tello ßenim ideal kadromda olurdu hehehe
al sana inönüde Fenerbahçeye yenilmicek bjk kadrosu :P
perfect yaw ßaşka ßaşka daha iyilerde olsun bakalım=)=)
bu başlığa bundan başka da cevap yazılmazki ama
Başlık sizin hayalinizde ki beşiktaş kadrosu nedir olmalıydı galiba. ben başkan olsam kadroyu böyle yapardım, sonra hiçbirine maaş bile ödeyemeden klübü batırırdım diyorsun yani.
quote:
Orjinalden alıntı: harpoon123
Başlık sizin hayalinizde ki beşiktaş kadrosu nedir olmalıydı galiba. ben başkan olsam kadroyu böyle yapardım, sonra hiçbirine maaş bile ödeyemeden klübü batırırdım diyorsun yani.
yok aklımdan geçmemişti ama beşiktaşın batması da güzel bir sonuç benim açımdan
ben rüya kadro olarak yazmıştım(tabi çoğunun ikinci milliyeti türkiye olcak ki oynayabilsin :D)
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
yo anlamamısın ondan :S
Bide Liverpool'dan sizin forvete pitır kıroç şart adam maaf etti sizin defansı kafa toplarında
Maddi gücünüz yetse bile süremezdiniz bu kadroyu sahaya malum yabancı sınırlaması var
BAŞKAN DEMİRÖREN OLMAZDI O KESİN ...
quote:
Orjinalden alıntı: assasin2007
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
yo anlamamısın ondan :S
böyle bir başlık açıyorsun sonra da üstüne öyle bir kadro kuruyorsun sonra da bana anlamamışsın diyorsun e ben ne diyimki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme