Şimdi Ara

arkadaşlar boş kasa tavsiyesi istiyorum bi türlü karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cok basit psusuz 140-150 arası
    psu lu 200-230 arası bişeyler istiyorum

yardımınız için şimdiden teşekkürler...

• muhammet1991 M kullanıcısına yanıt
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA 265 tl cıcarı bunu alırsan hayatta pişman olmassın kesin al derim

bütçeyi aşamam dersen COOLER MASTER ELITE K280 500W MIDT ATX SİYAH KASA bunu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 22 Ağustos 2013; 23:11:04 >
  • kardeşim tavsiyen için tşk ama bana göre fazla pahalı bide ben mümkün mertebe usb lerinin üst tepe noktasında olmasını istiyorum .
  • ustam teşekkür ederim aklımda strikex gt var ama muadil cok fazla ürün var o yüzden karar veremedim sogutması imzamdaki sisteme yeterli olurmu bilemiyorum strikex in 550w powerle kendi firmamdan 222 tl ye alabiliyorum daha avantajlı olurmu sizce
  • bana xpredator daha basit bir ürün gibi geldi ona nazaran...
  • Xpredator X1 sonra cıkan ama dar ve kalıtesız sıkayetlerı olan bır kasa zaten ama yınede pıyasadakı dark vs kasalardan ıyıdır
    Strike-X GT aerocool 550waat psu ıle gelıyor cok ıyı olmasada orta derece sıstemlerde kullanılabılır bır psu var
  • ustam benim psu m var zaten ben onunla alıp söküp satsam daha uyguna gelir heralde diye düşündüm
  • aerocool strikex gt alınmıştır arkadşlar herkeze teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet1991

aerocool strikex gt alınmıştır arkadşlar herkeze teşekkürler

kasa hakkında yorum belirtirsen almayı düşünen arkadaşlara fikir verirsin yada ufak bir incelemehayırlı olsun bu arada güle güle kullan
  • arkadaşlar kusura bakmayım uzun bi aradan sonra cevap yazıyorum biliyorum ama kasa tasarım olarak iyi gösterişli bi kasa ama ben şahsen malzeme olarak pek begenmedim ayrıca üst usb lerinde problem yaşıyorum 1 calışıyo ikisi calışmıyo 3.0 soketine 2.0 takıyorum yüzde seksen görmüyo kasayı kullanmaya başladıktan sonra anakartımın usb lerindede problemler olmaya başladı büyük ihtial garantiye göndericem ama emin degilim daha :(
  • Her türlü 200R
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.