8.95$ die biliyorum bu günlerde 10$ 15TL olduguna göre 13-15 arası bi rakam oluyor bronz premium, tamamen dolara baglı bi durum bu
arkıq (KESN) dene bir uygulama çıkmış yani artık premium internet cafelerde satılcak ve kreti kartı ile uğraşmıyacaz çok iyi bişey olmuş ama türkiyeye ne zaman gelir kim bilir !!
8.5 dolar die biliom sitesine gir almaya tıkla fiyat çıkıo
Tmm Tskler Arkadasım. Suan Oyunu Yüklüorum. PRE almayı düşünüorum ama
Bi Oyun İçin Degermi Die düşünüorum Suanda Güncellestirin Beni Arkadaslar
Yeni Baslıcagım Baslıyımmı Baslamıyımmı? Oyunu Biliorum Ama. Sorularım Var. 1 Lise 2'Ye Gidiorum Suan Derslerim İyi Ama Bu Oyun Etkilermi Sizce Ne Yapaım?
Artık Bakkallardada satılır premıum. Hüsnü amca 1 aylik bi premıum versene,Deftere yaz sora öderim
quote:
Orjinalden alıntı: Daswet__tr
Artık Bakkallardada satılır premıum. Hüsnü amca 1 aylik bi premıum versene,Deftere yaz sora öderim
Aksam Aksam GÜldürdün Yaf :D
quote:
Orjinalden alıntı: ElementalOfTheLord
Tmm Tskler Arkadasım. Suan Oyunu Yüklüorum. PRE almayı düşünüorum ama
Bi Oyun İçin Degermi Die düşünüorum Suanda Güncellestirin Beni Arkadaslar
Yeni Baslıcagım Baslıyımmı Baslamıyımmı? Oyunu Biliorum Ama. Sorularım Var. 1 Lise 2'Ye Gidiorum Suan Derslerim İyi Ama Bu Oyun Etkilermi Sizce Ne Yapaım?
sana kalmış bişey oyuna fazla önem vermeyip derslerine çalışırsan bir sorun olmaz ama dersleri bi kenera atıp tamami ile oyuna yüklenirsen karneye 1 takım asker dizersin
Elemental bence hiç başlama premium bile alma başlayıp da ne oluyo oyunda lwl 80 olsan elinde en kral bıçaklar stafflar en kral itemler olsa ne olucak sana birşey mi kazandırcak
Evet. Bende Yüklemeyti durdurdum Saten Yorumlar İçin Tskler Bu Yorumumdan sonra POst için Topic Açmıs Dien Arklar Çok Olucak SAma Takan Kim!!
alırken 8,95$ yazıyor ama kartın extresinde 13$ gelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: kadir26
arkıq (KESN) dene bir uygulama çıkmış yani artık premium internet cafelerde satılcak ve kreti kartı ile uğraşmıyacaz çok iyi bişey olmuş ama türkiyeye ne zaman gelir kim bilir !!
Tr ye gelir ama her ile koyamazlar ki hemen, bellirli yerlerde olur...
GElmiş BiLe TR Ye Ankara Hatay Falan Filan Blrli Cafelerde Varmış ...
1$=1,4970Lira @mynet 27.11.2006 23:29 Bronze premium=9$ Bronze Premium=13,47Lira eder
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
1$=1,4970Lira @mynet 27.11.2006 23:29 Bronze premium=9$ Bronze Premium=13,47Lira eder
amma titiz adamsın lancer senden iyi borsacı olur
quote:
Orjinalden alıntı: NAMIK1
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
amma titiz adamsın lancer senden iyi borsacı olur
Öleyimdir Sermaye yok olsa gircem bu işlere knight piyasasından bir farkı yok nede olsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme