Arkadaşlar Benim pc de çok acayip bir durum söz konusu .Bu durum hakkında yardım aradıgım forumlarda inanmayan hadi canım abartılı diyenler oldu...ama artık bu sorun beni çok sıkar duruma geldi sorunum şu:pc yi ilk başta çalıştırıyorum naparsam yapayım normal bir şekilde çalışıyor pc fakat online bir oyuna girdiğim zaman lak die kalıyor donuyor pc reset atmak zorunda kalıyorum.Ama ben reset attıkdan sonra o girdiğim herhangi oyunlara giriyorum sorunsuz bi şekilde oynuyorum.Anlayacağınız ilk açılışda donuyor.Ama sadece online bir aktivite gerçekleştirince donuyor yani masaüstünde normal pc oyunları fln oynarken sistem fewkalade çalışıyor.Yani sorun bariz internet ile iligli diorum ben ama çözemiyorum.Ram olsa sistem başka şeylerde de donar sadece online aktivitelerde donmaz.Ram denedim zaten .Sorun eğer internetse ne olabilir sizce ve modeme baktım modemim kablosuz airtes rt 205 kullanıyorum 5 podrtlu yani modem olsa sorun evde 3-4 pc war sonucta onlarda da donma gibi problemler çıkar ama bende çıkıyor bi tek defalarca farklı cd lerden formatlamama rağmen bu sorun devam ediyor ekran kartı driverı bios bunların hepsini güncelledim...Sorun bulunamıcak derecede ilginç ve sinsi Sizden ricam bu sorunun ne oldugunu çözmenizdir çok rica ediyorum yardımlarınıza gerçekden ihtiyacım war şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize...
ARKADASLAR YOKMU YARDIMCI OLAN LTFN CEVABI 4 GÖZLE BEKLİYORUM
ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN KİMSE Mİ YOK :S
farklı bir ethernet dene düzelmezse arkadaşlarından ödünç modem al modemi değiştiripde dene diğer parçalarla ilgili olcağını sanmıyorum
Güvenlik duvarı çalıştıran bir koruma yazılımı kullanıyor musun? Eğer kullanıyor isen kaldır yeniden yükle veya daha kaliteli bir güvenlik duvarı ile değiş :) Yapmış olduğun bağlantıyı analiz etmeye çalışırken donma yaşıyor olabilirsin. Daha sonra girdiğinde ise öncekinde analiz ettiği yada etme girişiminde bulunduğu için izin veriyor olabilir.