Deminden beri msn'de cam açsana diyen sapıklarla uüraşıyorum ve bir erkeğim yuh yani
İyiki bi şuna üye olurmusun diye link atıyoruz en az 35 kişi cam açsana dedi ne diyim artık
Başka türlü yorumlayan olursa saygım var ama inanın yani sövmemek için kendimi zor tuttum sırf o siteye üye olsunlar puan gelsin diye
Bu sadece 1 örnek , daha nice şeyler var...Türkiye nereye gidiyor offff
boşver hocam boşuan kızma bak italya seria A da bile 15 tane gay varmış bunlar köppek gibi yayılıyor anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: soryy
boşver hocam boşuan kızma bak italya seria A da bile 15 tane gay varmış bunlar köppek gibi yayılıyor anlaşılan
Hayatta tek tahammül edemediğim ve gerçek anlamda nefret ettiğim şey Gaylik..Lezbiyenleri anlıyorum , anlayışla karşılıyorum da , o kadar bayan varken erkekler niye ? Bunların beyni nasıl bişey , zevk kavramı yok mu? İnanamıyorum ya...
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
quote:
Hayatta tek tahammül edemediğim ve gerçek anlamda nefret ettiğim şey Gaylik..Lezbiyenleri anlıyorum , anlayışla karşılıyorum da , o kadar bayan varken erkekler niye ? Bunların beyni nasıl bişey , zevk kavramı yok mu? İnanamıyorum ya...
LEzbiyen videoları iyi olur diye mi anlayışla karşılıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
quote:
LEzbiyen videoları iyi olur diye mi anlayışla karşılıyorsun
Sanırım ondan Ama daha çok sebebi var bence ;
Hiç olmazsa yine birine bişey giriyor öbürü kendi bişeyini kullanmıyor(bazen el kullanıyorlar o hariç) ama gayler s..ilmenin nesi zevkliyse,sadece iğrençlik...
Benim geçen yıl ki dershane arkadaşımın arasıra g..tüne bişeyler soktuğunu öğrenince zaten bi daha yanına yaklaşmamıştım..
Nereye gidiyor bu toplum ya , insanlık kayboluyor , kıyamet alametlerinin çoğu şuan mevcut
et raf gay dolduya. camdan aşagı bakıyordum kıçımın fotosunu çekmış hayvanlar
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
quote:
bunu bizim sınıfta yapıyorlar birisi camdan bakarken bakıyorum herkesin elinde cep telefonu, hatta bir gün adam cep telefonu bulamadı kalemle defterine çizmeye çalışıyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: Wasell
quote:
bunu bizim sınıfta yapıyorlar birisi camdan bakarken bakıyorum herkesin elinde cep telefonu, hatta bir gün adam cep telefonu bulamadı kalemle defterine çizmeye çalışıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme