Şimdi Ara

ARKADASLAR BU SISTEMI KURDUM AMA HIC TATMIN OLMADIM NEDENI NE OLABILIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

On kapılara kompenant taktirdim bir bass bir amfi birde double ekran teyp taktım ama ses 25 i geçince berbat hale geliyor kompenantlar cızırtılı ses geliyor neden olur amfi ayarı mi yok acaba sistem şu şekilde

Teyp
    Pioneer 2600 Bt Double

Woofer
    Sony XSGTX121LS SLİM BASS 1000 WATT

Compenant
    JBL CS-6C 16CM 150 WATT

AMFİ
    ROADSTAR RDA 80-40 4*500 WATT

Bunların tamamını internetten kendim bakarak aldım ve taktirdim ama yanlış seçim yaptım sanıyorum çünkü ses çok kötü beyler sizce seçimim yanlış mi yoksa bi yerde bir hata var mi beyler bir yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amfi yetmiyor. Kaldi ki gain ayari da dogru yapildigindan emin olun. En azindan tatli caldirabilirsiniz, yan sanayi urunlerinde yuksek watt yazanlari almaniz gerekiyor 1500 watt 2000 watt gibi original pioneer kenwood gibi urunlerde 500 watt 750 watt yazar. Amfilerde.
    Ya da cozum mono bass amfisi edinin stereo amfi yi rahatlatin. Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 26 Mayıs 2015; 7:11:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Amfi yetmiyor. Kaldi ki gain ayari da dogru yapildigindan emin olun. En azindan tatli caldirabilirsiniz, yan sanayi urunlerinde yuksek watt yazanlari almaniz gerekiyor 1500 watt 2000 watt gibi original pioneer kenwood gibi urunlerde 500 watt 750 watt yazar. Amfilerde.
    Ya da cozum mono bass amfisi edinin stereo amfi yi rahatlatin. Kolay gelsin..

2000 WATT olarak geçiyor amfi ama ondan aldım yani ben onu bilseydim almazdim yani

• ana panele o kadar para yıkıp geri kalana para bölüştürmek iyi olmamış. amfiniz yetersiz, woofer desek slim woofer. bence teyp dışındakileri satmaya bakın ve size yeniden sistem kuralım. illa hepsini bir anda kurmanıza da gerek yok. yavaş yavaş kurulur bütçeniz yetersizse. ilk başta bir takım compenant ve amfi alırız. sonra woofer ve woofer amfisi. sonrada arka kapılara da compenant alınır ve yürür gider.

önemli olan bi anda hepsini bağlayıp bitirmek değil. önemli olan sonucunda kaliteli ve istenilen yükseklikte sesi almaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

ana panele o kadar para yıkıp geri kalana para bölüştürmek iyi olmamış. amfiniz yetersiz, woofer desek slim woofer. bence teyp dışındakileri satmaya bakın ve size yeniden sistem kuralım. illa hepsini bir anda kurmanıza da gerek yok. yavaş yavaş kurulur bütçeniz yetersizse. ilk başta bir takım compenant ve amfi alırız. sonra woofer ve woofer amfisi. sonrada arka kapılara da compenant alınır ve yürür gider.

önemli olan bi anda hepsini bağlayıp bitirmek değil. önemli olan sonucunda kaliteli ve istenilen yükseklikte sesi almaktır.

Yani benim isteğim şu yöndeydi evet ses olsun istiyorum ama böyle düğün salonuna çevirmek değildi benim amacım arabayı tatlı bir ses bass alayım yeter dedim ama şansa bakın ben yorumlarda bass ve amfi için iyi okumustum ama yanlış tercih oldu on kapıda ki kompenantlarda mi kötü hocam üzüldüm valla şimdi

• opara etmez anfi bile ortanın üzerindeki ses seviyelerinde çok fazla bozulma yapmaz. Ya montajınız ayarınız iyi değil ya da çoğu zaman olduğu gibi ses aslında o kadar kötü olmadığı halde ifadelerin abartılı kullanılması. Düğün salonu gibi istemiyorum deyip arka cam titreten tesisatlara iyi değil diyen kullanıcılar gördüm. Özetle memnuniyet biraz göreceli.O nedenle test edilmeyen bir sistem hakkında yorum yapmak zor oluyor. Ancak dediğim gibi ayarları anfiye uygun yapılmış bir tesisatta son sese dayamadan distorsiyon duymamanız gerekir. Belli ki tesisatçı allah ne verdiyse açmış. Muhtemelen filtreler de devrede değil. Ki kompların cızırtı yani distorsiyon yapma sebebi genelde budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.