Şimdi Ara

ArkadasLar Bu Sorunu Nasıl Çözerimmm_??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bnm 2 tane lptop var biri hp compaq nx 7000 diğerii de toshiba satellite 30-L gbi bisi sanırım...Sorunsa şu toshiba da 54 mbps hızla ağlanıorum hp de 11 mbps neden düşük bağlantı hızı ?? lptop konumları aynıı driverden olabilirmi yardımlarınızı bekliorum simdiden tskrl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikhotin14 -- 21 Nisan 2009; 23:04:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nikhotin14
    Sorunsa şu toshiba da 54 mbps hızla ağlanıorum hp de 11 mbps neden düşük bağlantı hızı ?? lptop konumları aynıı driverden olabilirmi yardımlarınızı bekliorum simdiden tskrl...

Merhaba,
    11 mbps ile bağlı olmasının iki nedeni olabilir.

1. Notebooktaki kablosuz ağ kartı çalışma modu 802.11b olarak ayarlanmış olabilir. Büyük ihtimalle sorun budur.
    2. Sinyal seviyesi düşüktür ve bu nedenle düşük hızda bağlanıyordur. Bu durumda hız sadece 11 olmayıp değişken olmalı. Arada bir 11 mbps harici hızlarda da bağlanıyor olmalı.
  • 1. olabilir evtt karıstırırken öle bisi görmüstüm sanırım peki bu düzzelmezmi?
  • quote:

1. olabilir evtt karıstırırken öle bisi görmüstüm sanırım peki bu düzzelmezmi?

Aygıt Yöneticisinde kablosuz ağ kartının özelliklerine girin. Gelişmiş bölümünde Kablosuz Ağ modu veya buna benzer bir ayar vardır. Oradan ilgili ayarı 802.11g olarak değiştirin.
  • wireless de gelismis die bisi yok
    resimden tarif alsamm olurmu acaba
  • Gönderdiğiniz resimde kartın özellikleri görülüyor. Orada Genel sekmesinin hemen yanında Advanced sekmesinde gerekli ayarlar mevcut. Aşağıdaki resimde işaretledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 22 Nisan 2009; 12:12:09 >

• Advanced menüsü tamamen resimde napmam lazım simdi
  • http://download.intel.com/support/wireless/wlan/pro2100/sb/2100mpciprodbrief.pdf
    Linkte sizin notebookun wireless kartlı ile ilgili bilgiler var. Bu bilgilere göre:
    Sizin notebooktaki mini PCI wireless kart 802.11b standardını destekliyor, 802.11g standardını desteklemiyor. Dolayısı ile o kart ile maks 11 mbps bağlantı yapabilirsiniz. Daha hızlı bağlantı için kartı değiştirmeniz gerekir.
  • Hmmm...Peki Aslında beni rahatsız eden o deil msn de yazılanlar geç gelip gidio buna bi çözüm bulabilirmiyizz...?
  • modem bilgisayara uzak olabilir, yani o yüzden 11 yazıyordur, wireless uzak kalıyo olabilir ve aynı zamanda iki bilgisayarın wireless çekim gücü aynı olmayabilir. bilgisayardan bilgisayara donanım farkından kaynaklanıyor da olabilir.
    quote:

Hmmm...Peki Aslında beni rahatsız eden o deil msn de yazılanlar geç gelip gidio buna bi çözüm bulabilirmiyizz...?
  • quote:

Hmmm...Peki Aslında beni rahatsız eden o deil msn de yazılanlar geç gelip gidio buna bi çözüm bulabilirmiyizz...?

Bu bahsettiğiniz MSN'nin bilindik bir sorunu. Mevcut ağınızla pek bir ilgisi olacağını sanmam.
    MSN'de benim karşılaştığım çok daha sinir bozucu sorunlar var.
    Mesela: Gönderilen mesajların bir kısmı gitmiş gibi görünüyor ama gitmiyor. Gönderilen dosyalar (resim dosyaları vs.) gönderen tarafında onay beklerken karşı tarafa dosya onay mesajı gitmiyor. Ve buna benzer sorunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 23 Nisan 2009; 22:05:42 >
  • Pki bu sorunu cözemezmiyimm yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.