Şimdi Ara

Arkadaşlar bu telefon neyin nesidir sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar öncelikle. Htc Desire Eye almayı planlıyorum arkadaşlar. Fiyat araştırması yaparken şu telefona rastladım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-sifir-kutulu-htc-desire-eye-32gb-kapida-kontrollu-290218868/detay
    Aradım görüştüm. Satıcı biz yurt dışından bire bir orjinal ürünü getiriyoruz. Her bir telefona elimizdeki hurda bir telefonunun imei numarasını verip satışa sunuyoruz. İlk 10 gün değişim garantisi sonrasında 2 yıl kendi teknik servis garanti hizmetlerini iddaa ediyorlar. Ben tam olarak şunu öğrenmek istiyorum. Ürün bire bir orjinal midir ? Hani değişimdir, garantisidir bunlar hikaye olsa da sorun değil. Onları göz önüne almayacağım zaten. Garantisiz ama kore malı olmayan faturalı olanlarla aynı orjinallikte bir ürünü almış olur muyum bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bu ürünün orjinal mi çakma mı olduğunu nasıl anlayabilrim ?

• Macera aramayın bence.

2bin liraya sıfır diye satılan paralel note5'lerin birçoğu rootlu çıkıyor.

Bu telefonda kimbilir hangi numaralar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Hocam bi numara var zaten orası kesin de nesi var acaba onu merak ediyorum ben. Ürün gerçekten mi orjinal mi acaba. Satıcı olayı cihaz vergisiz giriyor şarj aleti usb ve kulaklık girişi olmuyor onlar orjinal değil ücretsiz imei kendimiz atıyoruz o yüzden bu fiyat diyor.
  • 17377484536. ayni konu. yenilenmis cihazlar diye ana konu acilmali artik.

g2 g3 m8 derken simdide bu :)

yurt disinda arazila urunleri sifirliyorlar. ulkemizede kacak yolla sokuyorlar. cakma imei ile satiyorlar olay bu. alirsiniz 1 ay sonra bozulur alirsinz 3 sene saglam kalir sansiniza artik.

garantisi falan zaten yok. ben olsam almam az para degil sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben m8 aldım bunun gibi bir satıcıdan telefonda herhangi bir sıkıntı yok sadece bazen çift tıklama ile uyanmiyor ekran ama ilk aldığım telefonda wi-fi da problem vardı görüyordu ağları ama bağlanmada sorun çıkıyordu değişti tabi bu sırada 2 hafta bekledim durum baya sıkıntılı olabiliyor eğer tam anlamıyla kontrol edebilirim derseniz gidin bakın derim her türlü durum için ama yok anlamam derseniz hiç bulasmayin benim su an elimde olan m8 canavar gibi ama ilerde bir problem çıkar mi bilemiyorum m8 konusuna da becerebilirsem ss aticam biraz sonra pil süresi için bakabilirsiniz .

• Hocam yarı yarıyadan daha uyguna geliyor. Kendim m7 aileden biri m8 aldık kullandık ne sıkıntılar yasadık kullanım hatasından kaynaklı da olsa onca problem masraf astarı yüzünden pahalıya geldi. Asıl ücret tutan sıkıntılar garanti kapsamı dısında genelde zaten e ucuz tamirler için de 2 katından fazla ücret ödemek de istemiyorum bundan sonra. Biraz daha arastırayım alıcam bu yolla bir cihaz. Eğer replica değilse, gerekirse gider elden inceler alırım biraz daha şansı artırmış olurum sanki.
  • Olcay Özker O kullanıcısına yanıt
    bu tarz bir telefon almak istiyorsanızz kesinlikle elinizde görüp olabilecek tüm sıkıntılara karsı deneme yapmanız gerek zaten izin de veriyorlar bunun icin tabiki cok doğal olarak. 0 telefon alırsınız talihsiz bir kullanım sonucu tamire cok para ödeyebilirsiniz sanşa bağlı olarak bir de apple dısında servis konusunda müsteri memnuniyeti olan firma pek bulunmuyor zaten teleservice bence en kötülerden .
    ahize,hoparlor ,ekranda leke ,mikrofon ,wifi ,şebeke ne kadar çeker,kamera , ön kamera ,kulaklık cıkışı kamera camlarındaki esneklikler (0 alınmıs m8 de bile olan bir sorun ) 650-700 gibi fiyatlara bulabilirsiniz ama kesinlikle elinize alın kasada cizik vuruk olmamasına dikkat edin benim ilk aldığım 0 kasaydı arada bir m8 getirdi gunmetal fakat o cizikli bir yapıdaydı. en son 2 hafta bekledim gol renk aldım renk konusunda bastan biraz tereddüt etmistim ama telefonun sağlam ve sorunsuz olması daha tercih edilesi oldu. tavsiyem aklınıza gelebilecek herseyi kontrol edin 5-6 saat ekran acıklığı alıyorum elimdeki m8 den bu aletler kesinlikle replika değil ref olmaları %99 olasılık.ama kaliteli ref cihazlar olduğunu dusunuyorum ve seçerek alın hatta telefonu değil satıcı konusunda da secıcı olun zaten fatihte bu cihazlardan satan en az 10 tane dükkan var . sonuc olarak şans olan bir mevzu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olcay Özker O kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nedir aldınız mı?

• Yok hocam almadım. Cesaret edemedim zira dükkanda elden kontrol ettirebilme şansım da olmadı. Eski cihazımla idare ediyorum baktırmaya fırsatım olucak önümüzdeki aylarda gene de aklımda cihaz hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.