Şimdi Ara

arkadaşlar cafem batıyor yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bi internet cafem var 100 metre ilerime bitane daha cafe açtılar biz hayırlı işler dedik adam bize ben onları batırıcam diyip ilk önce int saatini 75 ten yapıp bütün çocugu çekti aldı akşam müşterim var ama dükkan anca kendini döndürüyo bu semte 2 tane int cafenin fazla oldugunu düşünüyorum sizce neler yapmalıyım..!

• Ben olsam ortaklık kurmayı denerim..Çünkü bugün sen müşteriyi çekmek için birşey yapsan yarında o yapacaktır.

Hayırlısı neyse o olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: malevolent_x

s.a arkadaşlar bi internet cafem var 100 metre ilerime bitane daha cafe açtılar biz hayırlı işler dedik adam bize ben onları batırıcam diyip ilk önce int saatini 75 ten yapıp bütün çocugu çekti aldı akşam müşterim var ama dükkan anca kendini döndürüyo bu semte 2 tane int cafenin fazla oldugunu düşünüyorum sizce neler yapmalıyım..!

madem rekabet sende indirim yap ve kaliteyi artır. müşterini geri kazanmaya çalış
  • hiç kasma kendini 50 kuruştan yarım saatını yap yarım saatin dksını kısalt aynı hesaba getir .. 50 kuruş saati 50 kuruş patlama olur biz handy kafeden 20 dk sını 50 kuruş yapıyorduk ama 20dk degılde 30 dk olarak gözüküyordu... yada ortaklı kurup yapıcan bu işi internet kafe sektorunde lazlar cok olur.. eger oda olmadı internet hızını düsürtüp calışmaya devam ediceksin .. oda olmadı boşta calısan pclerı kapat müşteri gelince aç ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmentr -- 19 Mart 2010; 13:38:26 >
  • yazıcın warsa knight silkroad caunter wow avişlerini cıkart sabit müşterin warsa oraya kacmak isteyenler belli olur kullandıgın cafeprogramında üyelik olur millete üyelik verirsin gelen coluk cocuga.. kafede nekadar cok takılırsa okadar puan yükle mesela 1 günde 10 tl oynadı bir üyen ona 1 tl bedava oynatcan rekabeti rekabetle karşılık verırsen sonucunu ya alırsın ya batarsın sektor kotu yada batırtırsın yanında acılan internet kafeyi buda war sektorun icindeysen eger batırtmasınıda bilirsin.. bizim burda 6 yıldır kapanmayan tek bir internet kafe war öglenleri full time boş kalmaz adamın yanında 3 tane internet kafe actılar hepsi kapandı.. ya rekabetle ben rekabetle ugrasmam dıyorsan boş calısan pcleri kapat internetın hızını düsürt 1 ay sonra batarsın.... rekabet yapıncada sonuc vermeye bılrı bu sefer coluk cocuga karışcaksın onları kafalıcaksın aynı kuş gibi kuşu salıcaksın havaya kuş cekicek ... örnekler bol ama sağlamsan rekabetle üstesinden gelirsin başta üyelik.. ve afiş yapıştır.. camlara... sonra üyelik ver sonrada cocukların en sevdıgı oyun hangısıyse sende oyna onlarla bunun gibi birşeyler onlar kendısi gelir..

dedimya adamın yanında 3 internet şimdi siz bana dersiniz o adam mafyasa :)))
    adamın yanına bizim burda ünlü tersanesi olan bir adam kafe actı lazz full mafya adamı birgün cok iyi benzetmişler 6 yıldır kapanmayan internet kafenın saıbını ... ama adam vaz gecmedi hukua baş vurdu.. vs olaylar olmuştu adam mafya degil cünkü 3 sene kafesınde elaman olarak calıstım yan komşu :))) ama derseniz cemaatcı evet ederim:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmentr -- 19 Mart 2010; 13:48:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.