Şimdi Ara

arkadaşlar CANON EOS 1000D fiyat nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar CANON EOS 1000D fiyat nasıl 2 yıl türkiye garantili 1099 tl

http://www.gittigidiyor.com/main/gunun_firsat_urunleri.php?productNo=27247388

• http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page34.asp

makine güzel.

Fiyatı Damping sayılacak kadar düşük değil. piyasda 1200 e bile satan varmış.

http://www.ucuzu.com/dijital-fotograf-makinesi-c40/canon/eos-1000d-p26309696/

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page34.asp

makine güzel.

Fiyatı Damping sayılacak kadar düşük değil. piyasda 1200 e bile satan varmış.

http://www.ucuzu.com/dijital-fotograf-makinesi-c40/canon/eos-1000d-p26309696/
    % 5 de gg nin yaptığın indirimle 1044tl ye iyi değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: okn_83

% 5 de gg nin yaptığın indirimle 1044tl ye iyi değil mi

Alıntıları Göster
    Türkiye garantili olarak daha ucuzunu bulmanız zor. Bu yüzden eğer bu makineyi almayı düşünüyorsanız kaçırmayın tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Türkiye garantili olarak daha ucuzunu bulmanız zor. Bu yüzden eğer bu makineyi almayı düşünüyorsanız kaçırmayın tabi.

Alıntıları Göster
    yalnız ürün "erkayalar" değil başka bir ithalatçının garantisi altında.. bilginize..

edit: en azından ben öyle hatırlıyorum.. bu konuya dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 16 Mayıs 2010; 14:04:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

yalnız ürün "erkayalar" değil başka bir ithalatçının garantisi altında.. bilginize..

Alıntıları Göster
    onun yerine 450d bul ve al. gerçekten hiç güzel değil 1000d ya da pentax kx

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

Alıntıları Göster
    ya zaten erkayalar garantili bu fiyata satmazlar sanırım balkan elektronik garantisinde olduğunu söğledi satan arkadaş erkayalar teknik servisinden iyi sanırım hiç şikayet bulamadım balkan servisiyle ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

kardeş 450d 1300tlden başlıyor öğrenciyim
  • quote:

quote:

Spot 450D - 18-55 IS kit ile 1,050-1,100
    Spot 500D - 18-55 IS kit ile 1,300 hayyamda.
    Spot al boşu boşuna garanti parası verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsEAt

quote:

quote:

Spot 450D - 18-55 IS kit ile 1,050-1,100
    Spot 500D - 18-55 IS kit ile 1,300 hayyamda.
    Spot al boşu boşuna garanti parası verme.

Alıntıları Göster
    istanbulda hayyam diye bir yer varmış spot oradan mı alcağız yada orada tanıdığı olan var mı ilginiz içinde teşekkür ederim

• quote:

istanbulda hayyam diye bir yer varmış spot oradan mı alcağız yada orada tanıdığı olan var mı ilginiz içinde teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    tamam da spot-garantili arasinda daglar kadar fark varsa spot almak mantikli. GG'deki fiyat bence garantili bir alet icin cok cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

tamam da spot-garantili arasinda daglar kadar fark varsa spot almak mantikli. GG'deki fiyat bence garantili bir alet icin cok cok iyi.

Alıntıları Göster
    yaw bende öğle düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı bu ne zor işmiş yaww
  • quote:

yaw bende öğle düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı bu ne zor işmiş yaww

Alıntıları Göster
    1000d eline al ve dene..
    denenemeden alirsan uzulebilirsin..sebebi ise alet hakkaten cok plastik yapmislar oyuncak gibi..

pentax-k veya canon 450d veya nikon d5000 derim--3 makinada kendi siniflarinda iyi makinadir..

canon 1000d nin fiyati pahali yurtdisina gore..
    ama nikon d5000 nin turkiye satis fiyati yurt disi fiyat arasinda fazla fark yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timy -- 16 Mayıs 2010; 23:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timy

1000d eline al ve dene..
    denenemeden alirsan uzulebilirsin..sebebi ise alet hakkaten cok plastik yapmislar oyuncak gibi..

pentax-k veya canon 450d veya nikon d5000 derim--3 makinada kendi siniflarinda iyi makinadir..

canon 1000d nin fiyati pahali yurtdisina gore..
    ama nikon d5000 nin turkiye satis fiyati yurt disi fiyat arasinda fazla fark yok ...

Alıntıları Göster
    spot 1000d al takarsın ilerde bi tamron kafana göre Ben 1000 d kullanıyorum resim paylaşabilirim henüz kit lens nikon önermem D3000 bu civar fiyatta oda ama gövdede af motoru yok 1000D 2008-2009 Best product ödüllü

bu makinalar japon malı düşürüp parçalamassan bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthnn -- 26 Mayıs 2010; 0:41:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mthnn

spot 1000d al takarsın ilerde bi tamron kafana göre Ben 1000 d kullanıyorum resim paylaşabilirim henüz kit lens nikon önermem D3000 bu civar fiyatta oda ama gövdede af motoru yok 1000D 2008-2009 Best product ödüllü

bu makinalar japon malı düşürüp parçalamassan bir şey olmaz

canonda da govdede af moturu yoktur hocam. her lens alışınızda af parası verirsiniz d3000 deki gibi

• yanlış biliyorsunuz mis gibi var af gövdede makina elimde şu an lenslerde elimde
    Eos 1000D AF motoru gövdedir kesinlikle eminim :)
  • quote:

yanlış biliyorsunuz mis gibi var af gövdede makina elimde şu an lenslerde elimde
    Eos 1000D AF motoru gövdedir kesinlikle eminim :)
    Canon EOS sistemlerinde AF sistemi lenslere entegredir, gövdede motor yoktur...
  • İyice inceleyin derim Lensde sadece AF açma kapama düğmesi mevcut isteğe bağlı MF kullanılabiliyor,
    Uyduruk denen kısımda kit lens kısmı.Ki uyduruk yapısına rağmen kalitesi kit lense göre fena değildir buyrun:
    1000D kendi çekimim 1 kit lens
    1000D kendi çekimim 2 kit lens
    1000D kendi çekimim 3 kit lens
    1000D kendi çekimim 4 kit lens

Resimler kesinlikle kendi çekimim olup kit lensle çekilmiştir. Lens konusuna değinecek olursak Canon nikondan çok daha geniş lens seçeneği sunar, ayrıca 1000D de tüm ef,ef-s lensleri kullanabilirsiniz(af motoru gövdededir). Nikon d3000 sadece af motorlu lensleri kullanmanızı şart kılacağı gibi maliyet,fiyat çeşitliliği ve lens seçenekleride daha dar bir çerçevededir. Canon 450D alma şansınız varsa ona bakın fakat 1000D alırsanızda gönül rahatlığıyla çekim yapabilirsiniz :) bir süre sonra isteğinize bağlı olarak bir lens arayışına gireceksinizdir zaten

* bir resmi yanlış link koymuşum düzeltmek için editledim.
    Bu arada 1000D cmos sensörü kullanıyor. D3000 cmos mu ccd mi emin değilim. Ccd ise buda bir eksidir, Dslr bir makine ccd ile performansını tam yansıtamaz fazla noise ve netlik problemleri yaşatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthnn -- 26 Mayıs 2010; 5:17:24 >

• quote:

İyice inceleyin derim Lensde sadece AF açma kapama düğmesi mevcut isteğe bağlı MF kullanılabiliyor,
    Uyduruk denen kısımda kit lens kısmı.Ki uyduruk yapısına rağmen kalitesi kit lense göre fena değildir buyrun:
    1000D kendi çekimim 1 kit lens
    1000D kendi çekimim 2 kit lens
    1000D kendi çekimim 3 kit lens
    1000D kendi çekimim 4 kit lens

Resimler kesinlikle kendi çekimim olup kit lensle çekilmiştir. Lens konusuna değinecek olursak Canon nikondan çok daha geniş lens seçeneği sunar, ayrıca 1000D de tüm ef,ef-s lensleri kullanabilirsiniz(af motoru gövdededir). Nikon d3000 sadece af motorlu lensleri kullanmanızı şart kılacağı gibi maliyet,fiyat çeşitliliği ve lens seçenekleride daha dar bir çerçevededir. Canon 450D alma şansınız varsa ona bakın fakat 1000D alırsanızda gönül rahatlığıyla çekim yapabilirsiniz :) bir süre sonra isteğinize bağlı olarak bir lens arayışına gireceksinizdir zaten

* bir resmi yanlış link koymuşum düzeltmek için editledim.
    Bu arada 1000D cmos sensörü kullanıyor. D3000 cmos mu ccd mi emin değilim. Ccd ise buda bir eksidir, Dslr bir makine ccd ile performansını tam yansıtamaz fazla noise ve netlik problemleri yaşatabilir.
    quote:

Canon developed EOS system in 1987. This system incorporates fully electronic mount system that controls AF (auto focus) drive electronically by a driving motor in the lens, and aperture diameter control by the electronic signal from the camera body. This mount system realizes fully electronic control of all data transmission and control, eliminating any mechanical drive or data transmission. This system assures faster and more accurate interactive communication without any loss.

http://www.canon.com/camera-museum/tech/room/mount.html

CCD - CMOS farkını da bir araştırın derim, netlikten bahsetmişsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Canon developed EOS system in 1987. This system incorporates fully electronic mount system that controls AF (auto focus) drive electronically by a driving motor in the lens, and aperture diameter control by the electronic signal from the camera body. This mount system realizes fully electronic control of all data transmission and control, eliminating any mechanical drive or data transmission. This system assures faster and more accurate interactive communication without any loss.

http://www.canon.com/camera-museum/tech/room/mount.html

CCD - CMOS farkını da bir araştırın derim, netlikten bahsetmişsiniz...

Alıntıları Göster
    Tartışıp yardım isteyen kişinin konusunu saptırmaya değil, sadece tavsiye vermeye girdim gerekli bilgiyi burdan edinebilir almaya niyetli arkadaş.

http://www.letsgodigital.org/tr/19206/canon-eos-1000d/

**Edit sebebi malum konunun uzamamasını sağlamaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthnn -- 26 Mayıs 2010; 14:23:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.