Arkadaşlar az önce 100 silk aldım click an buy ile ama silkroad online nin sitesine girip silk geçmişine tıkladığımda hiç alınmamış gibi gösteriyor -Arkadaşlar id yi daha bugün almıştım yeni kasmak için yükledim id de henüz hiç bir char açık değil acaba o yüzden olabilirmi değilse napabilirim Arkadaşlar lütfen acilen yardım edin
arkadaşlar lütfen çok acil
PayPal ile silk yüklerken acc'nin içinde 20+ lv char olması lazım. Belki öyle birşeydir
Click and buy ile aldım onunda böyle bişeyi varmı bilmiyorum ama hesaptan gitti silkin parası
silk aldıktan sonra bi sayfa cıktımı silk gecmisine don diye cıkmamısda kodları bida yaz confirm yap.silk gecmis sayfasını gosterene kadar
charına gir f10 + enter yap gelmiş mi gelmemiş mi görürsün
ewt bi charına gırıp bak
Silkroad Online'dan herkese merhaba.
Paypal ile yapılan işlemler başarıyla sonuçlanmaktadır.
Fakat bazı kullanıcılarımınızın silk yüklemelerinde Paypal sisteminden kaynaklanan bir gecikme söz konusudur.
Bu sorundan dolayı Paypal ile ödemeyi tamamlamış fakat silk yüklemeleri henüz tamamlanmamış kullanıcılarımızın silklerini hesaplarına yükleyeceğiz.
Hesaba geçmemiş Silkeri bir kaç gün içersinde ilgili hesaplara geri yüklenecek ve bu sorunu en kısa zamanda çözeceğiz.
Bu durumdan dolayı vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
bu nedenle olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme