Şimdi Ara

Arkadaşlar çok kararsızım yardımcı olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Hidrojeoloji mühendisliği okuyorum ama bölümümden memnun değilim keşke hiç yazmasaydım diyorum sınavlarımda baya kötüydü zaten ne yapacağımı bilmiyorum bu bölümde bildiğim kadarıyla pek iş imkanı yok 4 sene boşa okumuş gibi olacağım ek madde ile 2 yıllık sağlık bölümüne tıbbi laboratuvara geçmeyi planlıyorum bana bir yol gösterin ne yapmamı önerirsiniz çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pişmanbey -- 4 Şubat 2019; 17:31:1 >

• Başka bir mühendislik dalına geçiş yap, maden mühendisliği olur, inşaat m. olur, makine m. olur, ziraat m. gıda m. orman m. yani bir mühendisliğe geçiş yap ama hangisi olduguna kendin karar ver. Bu benim görüşüm, bir mühendislik bırakıp da iki yıllık bir bölüme geçiş yapılmaz.
    Şuan çogu işletme mühendisi alırken yüksek lisans diploması soruyor, işe girerken bir kaç bölüm hariç ön lisans diploması ile iş aramak ve bulmak daha zor oldugunu düşünüyorum.

Mühendislik yapamam bilgim buna yeterli gelmiyor diyorsan saygı duyarım o zamanda hemşirelik yada anestezi bölümüne git. Karşı komşunun oglu anestezi okumuş daha bu güne kadar antalyada hiç boşta kalmadı şuan aydında özel bir hastanede daha iyi maaşla çalışıyor hastane ev kirasınıda karşılıyormuş. Hemşirelik de aynı şekilde özeldede olsa hiç boşta kalmazsın sonuçta saglık sektörü ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latif.07 -- 6 Şubat 2019; 0:6:37 >

• :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pişmanbey -- 9 Şubat 2019; 12:40:59 >
  • Ben yapamıyorum mühendisliği bana göre değilmiş ben zaten sağlık meslek çıkışlıyım laboratuvar okumuştum orda şimdi pişman oldum keşke laboratuvar okusaydım diye bana zor geliyor mühendislik zaten iyi bir bölüm değil yapamıyorumda hoca gelip en baştan başlamıyor zaten biliyorsunuz deyip ilerliyor ben yapamıyorum çok kararsızım acaba tekrar mı hazırlansam yoksa geçiş mi yapsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.