Bildirim
arkadaşlar cumartesi sınav var ve neye çalışacağımı bilmiyorum yardım lütfeeenn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çözebildiğin kadar geçmiş senelerin sınavlarını çöz; tamamdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: feed your head
Çözebildiğin kadar geçmiş senelerin sınavlarını çöz; tamamdır.
son 1 yıl yeterli olur mu ?? -
Bence motor çalış. İlk yardım ve trafikten hiç çalışmadan mantık kurarak yeterli not alınabilir ama motor için bi bakmak lazım. En azından benim için öyle. İlk yardım ve trafikten hiç çalışmadan doğru düzgün yanlış yapmıyorum ama motordan çok yanlisim çıkıyordu. Biraz çalıştım onu da hallettim sayılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
Bence motor çalış. İlk yardım ve trafikten hiç çalışmadan mantık kurarak yeterli not alınabilir ama motor için bi bakmak lazım. En azından benim için öyle. İlk yardım ve trafikten hiç çalışmadan doğru düzgün yanlış yapmıyorum ama motordan çok yanlisim çıkıyordu. Biraz çalıştım onu da hallettim sayılır
kesinlikle.motor önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: çatlakpdrci
quote:
son 1 yıl yeterli olur mu ??
Eğer arabayla ilgiliysen; trafik işaretleri, araba ikaz lambaları vs. biliyorsan yeter herhalde ama bi kitap alıp okursan çok daha iyi olur. -
quote:
quote:
quote:
Eğer arabayla ilgiliysen; trafik işaretleri, araba ikaz lambaları vs. biliyorsan yeter herhalde ama bi kitap alıp okursan çok daha iyi olur.
hmm evet onlardan sorunum yok ama motor korkutuyor işte
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer arabayla ilgiliysen; trafik işaretleri, araba ikaz lambaları vs. biliyorsan yeter herhalde ama bi kitap alıp okursan çok daha iyi olur.
hmm evet onlardan sorunum yok ama motor korkutuyor işte
Motor baya kolaylaşmış önceki senelere göre. Çok basit, soruları çöz anlarsın.
-
Hocam korkmana gerek yok tüm sorular benzer veya aynı sorular zaten.Bir bakmışsın o kadar soruyu 10-15dakikada işaretleyip bitirmişsin.Zaten sistem artık pratiğe döndü.Yazılı kısımda zorlancak birşey yok yani.Başarılar şimdiden. -
inşallah geçerim ya tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X