Arkadaşlar şimdi size biraz digimon isimi yazıcağım lütfen cevaplarsanız sevinirim. :)
1-Teriermon nerede ? (bu çok önemli benim için )
2-Gomamon nerede ?
3-Lopmon nerede ?
4-Salamon nerede ?
5-V-mon nerede ? (bu çok önemli benim için )
6- Guilmon nerede ?
7-Tentomon nerede ?
Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim ayrıca aynı bölgede olan digimoonlar varsa digimonların isimlerini yazıp buundukları bölgeye nereden gidebileceğimi yazarsanız çok mutlu olurum.
Videolu anlatımda istermisin ...
Lvlin kaç ? vede digimonun lvli kaç söylediğn digilerin lvlleri baya yüksek guilmon 40 lvl tento 35-40 lvl gibi bişey
Lvlim çok yüksek değil ama değerlendire yapıcam aralarında
V-mon lvl 58+ zorlanıcaksın onu söyliyim tabi egglerini alıp kırabilirsinde :) tanesi 10m e chiplerin taneside 2m 5/5 (en iyi tahmin) 100m chip hiç aksama olmadan :)
salamon gatomaon halinde çlöde tentomon ulti halinde biyerdeydi sanırım lopmon hakkında birkaç şey var sanırım kore gibi questle iyi olana çevircez sanırım çünkü sitesinde ??? yapmışlar iyi digivolution line'yi gomamon.. sanırım champion olarak bi yerdeydi
ikkakumon olarak Buz haritasında. Tentomonda buzda. Gargomonda buzda. Guilmonda buzda. Endigomonda buzda. V-mon çölde 25+ tamerların gire bildiği yerde Dark Tower mapinda
Buz haritasına nasıl gidebilirim. ? Bide v-mon 25 lw si varmı ? ayrıca gatomonun olduğu yerdeki lvli kaç ?
V-mon 25+ lvl tamerların girebilldiği yerde.Buza girmek için istasyonda mor saçlı kıza gidecen 10m istiyecek ver buzdasın.lvl lin düşükse gitme boşuna para vermiş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: lemperor...
V-mon 25+ lvl tamerların girebilldiği yerde.Buza girmek için istasyonda mor saçlı kıza gidecen 10m istiyecek ver buzdasın.lvl lin düşükse gitme boşuna para vermiş olursun.
Hocam hala oynuyormusun sen oyunu ben veemon yumurtası alıcamda korece nasıl anlıcam veemon yumurtası oldugunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: kakalamaya
quote:
Orijinalden alıntı: lemperor...
Hocam hala oynuyormusun sen oyunu ben veemon yumurtası alıcamda korece nasıl anlıcam veemon yumurtası oldugunu ?
Nete Digimon masters v-mon yaz oradaki isim ile aynı olan yumurtayı al