Fiyat aralığım 1000-1500 TL arası 8GB ram 1 GB ekran kartı düşünüyorum en az. Görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var
AMD FX 8120 işlemci Powercolor 7850 pcs+ ekran kartı g-skill 2x4 gb 1600mhz cl9 ram asus m5a97 evo anakart thermaltake kasa (600watt psu ile birlikte) asus double layer sata dvd yazıcı Bütün ürünle vatanda mevcut %25 indirim bekleyerek alabilirsiniz.
Teşşekkürler doucan_21 büyük katkın oldu
Bu sisteme uygun daha ekonomik bir kasa var mı acaba? Bu konuda pek bir bilgim yokta?
Exhebbit isimli kullanıcı Eksenden Güzel bir sistem toplamış :
quote:
Orijinalden alıntı: doucan_21
AMD FX 8120 işlemci Powercolor 7850 pcs+ ekran kartı g-skill 2x4 gb 1600mhz cl9 ram asus m5a97 evo anakart thermaltake kasa (600watt psu ile birlikte) asus double layer sata dvd yazıcı Bütün ürünle vatanda mevcut %25 indirim bekleyerek alabilirsiniz.
anakartı msi 970a-g46 alıp işlemci fx 6100 alıp ekran kartını 7870 e çıkarabilirsin konu sahibi arkadaş
Ne ! ASUS M5A97 R2.0 alsın. Windows 8 ile tam uyumlu ve SSD ile 5 saniyede açılıyor. Onun dışında FX 4100 yapıp HD 7870 alabilir buna katılıyorum. Dilimde tüy bitti. ASRock almayın yeter.
Ne ! ASUS M5A97 R2.0 alsın. Windows 8 ile tam uyumlu ve SSD ile 5 saniyede açılıyor. Onun dışında FX 4100 yapıp HD 7870 alabilir buna katılıyorum. Dilimde tüy bitti. ASRock almayın yeter.
Neden asrock almıyoruz anlamadım ?
Vatanda %25 indirim ne zaman çıkıyor? Hafta sonları mı? Belli bir günü var mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m3Rt26
İmzanız pek güzelmiş. ASRock, üst seviye anakartlarını piyasaya yeni yeni sokan bir firma. Henüz kendini kanıtlamamış. Nasıl kanıtlar ? ASUS, MSI ve Gigabyte gibi anakart üreticileri ne zaman savsaklar, işte o zaman. ASRock neden yükseliyor ? Bu forumdan. ASRock alıp test edenleri siz normal kullanıcı mı zannediyorsunuz ?
quote:
quote:
quote:
İmzanız pek güzelmiş. ASRock, üst seviye anakartlarını piyasaya yeni yeni sokan bir firma. Henüz kendini kanıtlamamış. Nasıl kanıtlar ? ASUS, MSI ve Gigabyte gibi anakart üreticileri ne zaman savsaklar, işte o zaman. ASRock neden yükseliyor ? Bu forumdan. ASRock alıp test edenleri siz normal kullanıcı mı zannediyorsunuz ?
İmza derken bir gönderme varmı çözemedim ama neyse :) Ayrıca ASRock oldukça iyi bir firma çoğu testine baktım ve bu forumdada asrock kullanan ve çok beğenip tavsiye eden arkadaşlar var.
En koyu cehalet, hakkında hiçbir şey bilmediğin bir şeyi reddetmektir.
Ben ASRock'u reddedeceğim ve siz bana gelip hiçbir şey bilmiyorsun gibisinden bir gönderme yapacaksınız vs. vs.
ASRock ben de kullandım. 970 Extreme 3 ve 4.2 Ghz'de anakart duman oldu. Gittim ASUS M5A97 R2.0 aldım. 4.6 Ghz stabil çok rahat çalıştı. FX 6100 işlemci ile.
Alan alır ancak burada önemli olan şu. Forumdaki bazı kişiler ASRock'u şiddetle öneriyorlar. Yok efendim rekor kırmış da süper miş de çizgi elektronikmiş de falan filan. Bahane bunlar. Ancak gelip imzalarına bakarsanız MSI, Gigabyte, ASUS görürsünüz.
Konu sapmasın diye son mesajımı atıyorum konu sahibi arkadaşın izniyle , kimseye gönderme yapmadım cidden ya ben yada siz anlamıyorsunuz anakartınız bozulduysa bu ASRock ın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca ASRock ı yere göğe sığdıramayan arkadaşlarda var ben asrock alalım demiyorum yanlış anlaşılmasın istediğiniz anakartı alın beni ilgilendirmez ama asrock gayet iyi yorumlar alıyor bu konuda yorum yaptım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme