Bildirim
Arkadaşlar ekran kartından mı bu sorun ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sistemin nedir. Mobilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İntel Core i5-4670K // ASUS GTX770 DCUII O.C // GİGABYTE Z87-HD3 // SEAGATE BARRACUDA 1TB // 700W PSU // GSKILLS 4X2 1600MHZ DUAL KIT CL9 RAM -
O.c yaptınizmi
Hayır, şöyle birşey var her ne kadar bundan olduğunu düşünmesemde , benim ekran kartını anakarta takarken mandallardan biri kırıldı sanırım biraz yamuk duruyor ekran kartı ondan olmaz herhalde ? -
Acikcasi islemci isinmasindan suphelendim.
Ayni takdirde karttada sikinti olabilir.
kasma yaşayana kadar oynayıp kasma yaşandığı sıradaki dereceleri atmamı istermisiniz
? -
Aynen süper olur. -
Tamam bu akşam yada yarın atarım o zaman biliyorsunuz oyun uzun sürüyoz -
ilkinde yok üçüncüden sonra oluyor deyince akla ram geliyor ama 8gb imiş.kullanıma yine de bakın msi afterburner programıyla. -
Şuan oyuna girdim küçük takılmalar oldu işlemciye baktım 78 80 derece -
Win7 ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Brightmist
Win7 ?
win8.1 -
Kasmaya basladiginda oyun ici console'a perfoverlay.drawgraph 1 yazip CPU spike olup olmadigina bakar misin ? -
Spike derken hocam
-
Hocam benim işlemci tozlu biraz ondan olabilir mi toz var üstünde
Çok yükselip alçalıyo diyemi bakayım, tamam bakıyorum birazdan
-
Al sana BF4 standart anti-stutter checklist'im, elbet biri cozer sorununu:
-CPU Core'lari unpark et. Disable CPU Core Parking Utility
-Ekran karti driverlarini temizledikten sonra en son onayli driverlari yeniden kur (kurarken 3d Vision Driver/HD Audio Driver/Miracast vb. seyler kurulmayacak, sadece Graphics Driver kurulacak).
-BF4 klasorunun icinden DirectX, .Net Framework, C++ Redist. installer calistirilip guncellenecek.
-Punkbuster'in sitesindenwww.evenbalance.com PB Setup indirilip guncellenecek.
-Origin ayarlarindan "Cloud-syncing" kapatilacak, "Origin in-game" gene inaktive edilecek.
-Windows Advanced System settings > Visual Effects > "Adjust for best performance" secilecek.
-Windows Control Panel'de Power Options'dan High Performance secilecek
-Anakart ve ilgili bilimum driverlarin son versiyonlari yuklenecek (anakartin ustundeki ses karti, ehternet ve sitesinde ne varsa).
-Anakart'in BIOS'u guncellenecek.
-V-sync kapatilacak, yerine user.cfg icine gametime.maxvariablefps X eklenecek (X kendi monitorunun refresh rate'i olmak kosuluyla 60/120/144/240 her ney ise).
-Windows Update'ler yapilacak.
-Origin/BF4 "Run this program as an Administrator" seklinde calistirilacak.
-BF4 Repair edilecek.
Bu yukaridakileri yaptiginda BF4'le ilgili butun sorunlarin muhtemelen cozulur, eger cozulmesse:
-Triple Buffering'i acmayi kapamayi dene.
-Oyuna girdikten sonra battlelog/browser kapatilacak.
Bunlar da olmassa muhtemelen memory leak vardir ama o cok uzun konu, sen kisa yoldan:
-BF4'u 32-bit mode'da calistir.
Sorunun cozulecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 13 Ocak 2015; 1:24:29 >
Benzer içerikler
- gpu 100 kullanıyor
- termal pad önerisi
- intel hd graphics 3000
- gpu ölçekleme açılmalı mı
- wattman hatası nedir
- rtx 5090
- radeon 780m
- rtx 5050
- en iyi ekran kartı
- 4060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X