Şimdi Ara

Arkadaşlar ekranda bir sorunum var acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıllık masaüstü bilgisayarım var ve ekranda abuk sabuk çizgiler felan oluyor sürekli titriyor birde ilk başta pc nin çözünürlüğü gitti 1024x felan düştü sonra format attim driver yükledim düzeldi.Bu arada windows 10 ışletim sistemi sonra yine aynısı oldu fakat çizgiler olmaya başladı ekrana bakılmıyor gözleri bozar uzun süre bakarsan acaba sorun nerde ekran kartında mi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür çizgiler malesef ekran kartının artık bittiğini gösteriyor.Yani ekran kartın bozulmuş olabilir.Ancak bunlardan önce şöyle söyleyeyim.
    1-Kabloyu değiştir başka kablo dene.
    2-Ekran kartını çıkartıp başka bir kasaya takmaya çalış eğer aynısı olursa bozuktur.
    3-Eğer driver yükledikten veya güncelleştirdikten sonra oluyorsa büyük ihtimal yazılımsal driverlarda sıkıntı var.Sorunsuz olan driver versiyonu bulman gerekicek.
    4-Eğer sistem yine düzelirse Furmark ile test edin.

Bizzat bende yaşadım yeni almıştım 1 ay olmuştu yazılımsalmış.Başka driver kurup düzeltmiştim bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 25 Ekim 2017; 1:44:41 >
  • Sanırım ekran kartım bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yepyeni bir ekran kartı seni bekliyor dostum.Harici monitörde de aynı olay oluyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.