Şimdi Ara

arkadaşlar elimde dell inspron 6400 var pili şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde dell inspiron 6400 laptop var bilgisayarımda windows 7 işletim sistemi yüklü. pil bilgisayarıma takılı ve aynı zamanda prize takılı iken batarya dolmuyor uyarısı veriyor acaba pilin ömrümü bitti yoksa bilgisayarın yazılımından kaynaklanan bir sorunmu var bunu nerden ve nasıl ögreneceğim. bilen birileri varsa lutfen yardımcı olsunn!!1

• Ürünün Garantisi devam ediyorsa; ki sanmıyorum ama sabit telefondan dışhatları arayabiliyorsan Dell çağrı merkezini ara 00800 353 90 002 arayamıyorsan gene sabit telefondan 0811 288 00 01 i ardından da 888 578 54 46 yı tuşla çağrı merkezine ulaşırsın.

Garantisi devam etmiyorsa ; Koç sistem ilgileniyor bu ürünlerin servisini yapıyor 0216 556 15 56 yı aramanı tavsiye ediyorum.
  • pili cikart + - kutuplarini bul... bitane 12 volt ampul bul.. kablo ile bu kutuplari ampule bagla.. ampul yanarken cok sicak olacak. bu sebepten masa ustuna koyma yangin cikartir.
    ampul bulamiyorsan 12volt bilgisayar fani veya teyip motoru da kullanabilirsin...

pili tamamen bitirip, bilgisayra tak.. bilgisayari calistirmaya calis... acilmiyorsa pil tamamen bitmistir.. bu iyi bisey... bilgisayar kapali iken pili sarj et..
    bu asamadan sonra her prize takacagin zaman pili cikar.. pil sadece bittiginde doldurulmak icindir...

bu uygulamayi 3 - 4 defa yaptiktan sonra sifir alinmis pilin, %45 performansina belki ulasabilirsin. yani atiyorum sifir pil 3 saat dayaniyor ise artik 1 saatten biraz daha az dayanabilir... ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 1 Temmuz 2010; 10:29:36 >
  • batarya ayarlarını yapınca dolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.