Şimdi Ara

Arkadaşlar engin tecrübelerinize dayanarak şu lens için önerilerinizi öğrenebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu D90 aldım ve şimdide Nikon AFS VR 70-300 G/4.5-5.6G Objektif almak istiyorum,kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini öğrenemek istiyorum sizce nasıl bir objektif eksileri artıları tavsiye edermisiniz veya alternatif fikriniz varmı? (son olarakta bu lensle macro çekim yapılırmı ?) yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar engin tecrübelerinize dayanarak şu lens için önerilerinizi öğrenebilirmiyim ?

• kullanmadım ama övülen bir lens
  • Makro çekim, makro lensler ile yapılır. Bu lensten bir macro lens performansı beklemeyin...
  • yani macro kadar iyi olmasada ona yakın bir çekim yapabilir mi ?
  • Macro çekim yapmak istiyorsanız Macro veya Micro ibaresine sahip lenslerden almanız gerekiyor.Sizin verdiğiniz lens zoom lens
  • Yukarıdaki lensi aldıktan sonrada Nikon 105mm Micro Fx'te alıcam da fakat sanki 70-300 lenslede idareten macro çekim yapılabilir diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi https -- 16 Eylül 2011; 15:46:17 >
  • Macro açısından idare etmez.Ancak zoom lens konusunda harikadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilizcen var ise şuraya bir göz at:

http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/992/cat/13

300mm için çok keskin değil demişler lakin sigma 70-300 den kat ve kat iyidir. Sayfade örnek fotolar da var.
  • Çok hızlı, aralıktaki muadillerine göre daha keskin optikler (200mm sonrası biraz kayıp yaşanıyor denir fakat uzun süre kullanımımda beni üzcek sonuç almadım hiç), çok iyi çalışan VR sistemi (II), 35mm uyumlu olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.