Şimdi Ara

Arkadaşlar fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer derslerde ne yapacağımı çok iyi biliyorum hangi kaynak hangi kanal vs ama fizikte çok tıkanıyorum ve bu yüzden daha başlamadan kafa karışıklığından pes ediyorum lütfen fiziği iyi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ERTAN SİNAN SAHİN HAN HAZRETLERİ

• 2. Mezunum para da önemli aileme yük olmak istemiyorum sence kesin alınmalı mı

• Tayfun Hocam diye bi kanal gördüm ben de daha yeni. Benim çok hoşuma gitti bakın isterseniz. Animasyonlarla falan anlatıyor ve ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt
    Hocam bana her şeyi hazır olan kanal lazım baktım da tyt anlatıyor şuan

• 20/21 yaptım Umut Öncül’den ama ESŞ de aynı etkiyi yaratır ben Öncül’ü aldığımda ESŞ’yi bilmiyordum mesela. İkisi de seni fulle zorlar bence

• NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    Hangi kaynakları çözdün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ailenize yük olmak istemiyorsanız bence hiiç gerek yok. konu çalışacaksanız fizikten meb kitapları gayet iyi.Konu çalışırken ezber yapmamaya bakın. 12. Sınıf fiziğini henüz görmedim ama şu ana kadar gördüğüm konularda nerdeyse hiç ezber yapmadım ana formüller dışında. Konuyu birisine anlatabilecek düzeye gelinceye kadar anlamaya çalışın,nedenini nasılını karıştırın. Gerçekten lise düzeyi fizik mantığa çok yatkın bir fizik. Eğer mantığı anlarsanız soruları takır takır çözersiniz zaten. Ön yargınızı kırıp bakış açınızı değiştirmeniz gerek. Ben de önceden sizin gibiydim iş kafada bitiyor biraz. Konu bitiricem değil ben bunu birine açıklayabilecek kadar anlayacağım gözüyle bakmanız lazım olaya.

Bu kısmı geçersek size önerebileceğim khan academy nin sitesi var ücretsiz tamamen. Üye olursanız sınıf sınıf fizik konularını izleyebilirsiniz. Bir konuyu size anlatırken dayandığı temelleri ve kanunları en başında basitçe verip sonrasında konuya geçiyor ki mantığınıza yatsın. Bir sürü soru çözen youtube mantığında videolar değil ama ben izlediğimde tamam yaaa o ondan mıymış diyebildiğim için işime çok yaradı. Müfredat dışı kısımları geçebilirsiniz zaten. Durumunuz yoksa ayrıca bir ders almaya gerek yok. Altuğ güneş, esş,umut öncül' ün videolarını ihtiyaç duydukça youtube da bulunanlardan takip ederseniz.Farklı bakış açıları görmek için de gayet iyi olur.Sonrasında kolay bir kitaptan öğrendiklerinizi uygulamaya çalışabilirsiniz. Soru çözmeye çalışın demiyorum, öğrendiklerinizi uygulamaya çalışın diyorum sadece. Bir süre sonra zaten soruları da çözebildiğinizi fark edersiniz.

Eğer mantığınıza yatmayan ya da yine de halledemediğiniz yerler olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım bildiğim bir konuysa.

(Temelim yok diyorsanız okyanus gibi kitapları kullanabilirsiniz 40 seans aşırı basit ve çözümlüydü ıceberg bir tık daha zor gibiydi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 4 Eylül 2020; 17:53:55 >

• Yksbukucunn Y kullanıcısına yanıt
    yayın denizi ve nihat bilgin

• Yksbukucunn Y kullanıcısına yanıt
    Altug gunes

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.