Şimdi Ara

arkadaşlar format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa. arkadaşlar bilgisayarıma format atıyorum yalnız ikinci bölüme geçmiyor ve cd değiştirdim hdd değiştirdim 3 tane sorun hala aynı başka neden kaynaklabilir tekrar bölüm silme yeri geliyor bi yardımcı olursanız sevinirim lütfen yardımcı olun

Kolay gelsin

yokmu yardımcı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamangeçiyor -- 2 Kasım 2008; 19:04:44 >

• arkadaşım GUI moduna gelmesi için o sürücü yükleme yerini bitirdikten sonra geliyor ve GUI moduna gelmesi için kendi kendine bir reset çekio ondan sonra tekrar cd yi önyükleme için bir tuşa basın diyor sanırım sen tekrar basıyorsun basma GUI moduna geçecektir zaten xD kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

arkadaşım GUI moduna gelmesi için o sürücü yükleme yerini bitirdikten sonra geliyor ve GUI moduna gelmesi için kendi kendine bir reset çekio ondan sonra tekrar cd yi önyükleme için bir tuşa basın diyor sanırım sen tekrar basıyorsun basma GUI moduna geçecektir zaten xD kolay gelsin

Arkadaş o kadar salak değildir herhalde bir tuşa basılıp basılmayacağını biliyordur...Eğer öle bişe de yoksa donanımsal bir sorun olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_gkhn

quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

arkadaşım GUI moduna gelmesi için o sürücü yükleme yerini bitirdikten sonra geliyor ve GUI moduna gelmesi için kendi kendine bir reset çekio ondan sonra tekrar cd yi önyükleme için bir tuşa basın diyor sanırım sen tekrar basıyorsun basma GUI moduna geçecektir zaten xD kolay gelsin

Arkadaş o kadar salak değildir herhalde bir tuşa basılıp basılmayacağını biliyordur...Eğer öle bişe de yoksa donanımsal bir sorun olabilir...

salak diye bir tabir kullandımmı? ayrıca ben nerden bileyim basıp basmıyacağını ayrıca bunun tasası sana düşmez öyle bir şey warsa zaten kendisi olup olmadıgını belirtir. Saygılar.

• Arkadaşlar sorunu şöle hallettim baya geçmiş ama olurya birileri bu hale gelir diye sunları diyim öncellikle ben herhangi bi tuşa basmıyorum acıkcası sorun şöle cdyi cıkardım ikinci bölüme kendisi geçiyor sonra cd istiyor cdyi koydum cdroma sonra otomatik olarak geçiyor
  • slm arkadaşlar..benim şöyle bir sorunum var..80 gb lık hdd mi formatlıyamıyorum,hdd yi makina görüyor herşey normal,önyükleme yapmak için cd den başlat dedikten sonra siyah ekranda kalıyor..aynı makinaya başka hdd takıyorum sorun suz bir şekilde formatlıyor..sorun yaşadığım hdd yi başka makinaya takıyorum onuda sorunsuz formatlıyor..yani diceğim şu ki makinaya hangi hdd yi takarsam takayım sorunsuz bir şekilde kuruyorum ama sorun yaşadığım hdd yi taktığımda formatlıyamıyorum,ama sorun yaşadığım hdd yi başka makinata formatlıyabiliyorum..yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.