Bildirim
Arkadaşlar fotoğraftaki şeyler nedir (fibermi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fiber evet -
Yakın zamanda yanımızdaki caddede ise doğalgaz çalışması vardı ama -
fiber çalışması -
Kamyonetin icinde tabela gozukuyor hocam turk telekom fiber calismasi diye -
Eğer elektrik dolabı değilse oraya saha dolabı yapılacak. -
Sen demeseydin farkında olmayacaktım teşekkürler -
Turk Telekom T-23 yapacak betondan belli oluyor hayırlı olsun -
Montaj bitince de aktif olma sırasına girecek. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Ağustos 2019; 0:11:56 > -
bizim burada 1 ay içinde hizmet veriyorlar 2 yıllık üniversite okumuş olsam planlamaya girecektim -
İstanbul da daha uzun sürüyor aktif olma süreçleri. İyiymiş sizin orada. :) -
Arkadaşlar teşekkür 3 yıllık hasret bitti artık ama şimdi mahalleye döşediler sonra ne olacak apartmana ne yapacaklar dairede ne yapacaklar -
Sahaya kadar fiber oradan sonrasını bakır olarak alacaksınız. Binanızda fiber istiyorsanız bunun için bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne şahsen başvurmanız gerekmektedir. -
Biber onlar :) -
Hocam bizim telekom çalışıyor ya ne diyelim bir bana fiber yapmadılar planlama erişim müdür her il müdürlüğüne gitdiğim zaman konuşurum -
biberler bakın kötü olmasın sonra -
Yatırım planında var mı hocam? -
fiber projesi onay aşamasında olduğu için bilmiyorum her 3 ayda bir yatırım çıkıyor santral ekipleri eylül de yapılacak diyorlar -
-
Davaz'lı olunca davaz biberi kurutulması olmazsa olmaz hmmm lezzet kokuyor
Benzer içerikler
- hgw modem nedir
- evimde mobil wifi
- ttnet kullanıcı adı
- fatura üst sınırı nedir
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- hat takılı ama şebeke yok
- statik ip
- türk telekom internet çekmiyor
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- en hızlı internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X