Bildirim
Arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
206ların fiyatını bilmiyorum ama 11-12 bin liraya zaten kusursuz araç alınmaz döküntü bi şahin doğan almaktansa her türlü 206 derim -
palio düşünürmüsünüz araştırılırsa 11-12 bine temiz bulunabilir -
206 boşver 306'ya gel hocam arabam diye demiyorum gerçekten iyi kaçıyor.Ancak 306 otomatik vites sakın alma.Lpg de şehir içi 100 km 20 veya 22 TL yakar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
palio düşünürmüsünüz araştırılırsa 11-12 bine temiz bulunabilir
temiz paliolar artık 13-14binden başlıyor... -
kaç km yapacaksınız yakıtı parçası önemlimi herşeyi araç seçmek için önemli tek kapımı çift kapımı tam olarak kafanızdakini söylerseniz daha rahat yardımcı olabilir arkadaşlarımız. bana kalırsa mitsubishi carisma bakardım 1.6 GLX -
günde yaklaşık 60 km yaparım. işe git gel vs... hafta sonları evde durmuyorum zaten :) çift kapı ve yakıt önemli :) ayrıca 11.500 e 2001 model 4 kapı peugeot 206 bulduk daha üstüne param yetmiyor zaten :) herkese çok çok teşekkür ederim sağolun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X