Arkadaşlar belki komik gelecek size ama yeni olduğum için yanlışlıkla girdiğim guildden nasıl çıkabilirim...Yardımcı olabilirmisiniz...? teşekkürler şimdiden....
Master veya withdrawn yetkisi olan herkes seni guildden atabilir...Ama oyunda iken guildden atılırsan ceza alırsın...Onun için oyunda yokken atılmak istediğini rica et...Eğer atmıyorlarsa guild agent NPC'sine git ve Leave guild gibi bir seçenek olcak oradan ayrıl(bu durumda da ceza alırsın)
dipnot:ceza 3 gün boyunda herhangi bir guilde girememe cezasıdır...
Öncelikle şunu belirteyim Guild'den kendin çıkarsan 3 gün ceza yiyorsun. Ama Master'a söylersen desenki ben oyunda yokken beni at, O zaman Ceza yemezsin ve hemen başka bir guilde girersin. Ben yinede anlatıyım ;
- Herhnagi bir şehirdeki Guild Manager'a git tıkla ve önüne tabloda seçenekler gelecek o seçeneklerden birinde '' Leave Guild '' yazar ona tıkla ve gelen seçeneğe '' Yes '' de Guild'den çıkmış olacaksın.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar..ben de zaten henüz bir guilde girmeyi düşünmediğim için sanırım guild NPc sinde yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum....2. si zaten yanlışlıkla girdiğim guild yabancı bir guild ve guild master ına anlatmam sanırım zor olacak...(bu arada herhalde 3 günde de bir guilde girmeme zaten diye düşünüyorum)..tekrar teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: erolbey
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar..ben de zaten henüz bir guilde girmeyi düşünmediğim için sanırım guild NPc sinde yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum....2. si zaten yanlışlıkla girdiğim guild yabancı bir guild ve guild master ına anlatmam sanırım zor olacak...(bu arada herhalde 3 günde de bir guilde girmeme zaten diye düşünüyorum)..tekrar teşekkürler...
O kadr zor değil anlatmak... En basitinden şunu de... Can u withdrawn me when ı am offline..