Şimdi Ara

Arkadaşlar Hangi Receiver ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuana kadar uydu işleriyle hiçbir alakam olmayan digiturk uyesi bi vatandaşım. Digiturk dar gelmeye başladı
    Bana yeryüzünde bütün kanalları izletebilen özellikle amerikan kanallarını fox ve benzeri, şifreli yayınların tek tıklamayla üstesinden gelicek bi Receiver tavsiye edermisiniz?
    uydu anteni için Flat 440 IP/UYDU ANTENİ düşüniyorum nasıl sizce?
    bu işe el atmak istiyorum ama receiverlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum daha çok başınızı ağrıtıcam yani.
    Tavsiye ediceğiniz receiverda uydu adına ne varsa olmasını istiyorum yani "yok buna yazılım yuklenmez yok bu receiver şu kanalın şifresini kıramaz " gibi şeyler olmamasını istiyorum.
    Ha bide kanalları kendim sıraya koymak istiyorum

Saygılar yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdur12 -- 30 Nisan 2008; 21:29:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: umutdur12

Herkeze merhaba,
    Şuana kadar uydu işleriyle hiçbir alakam olmayan digiturk uyesi bi vatandaşım. Digiturk dar gelmeye başladı
    Bana yeryüzünde bütün kanalları izletebilen özellikle amerikan kanallarını fox ve benzeri, şifreli yayınların tek tıklamayla üstesinden gelicek bi Receiver tavsiye edermisiniz?
    uydu anteni için Flat 440 IP/UYDU ANTENİ düşüniyorum nasıl sizce?
    bu işe el atmak istiyorum ama receiverlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum daha çok başınızı ağrıtıcam yani.
    Tavsiye ediceğiniz receiverda uydu adına ne varsa olmasını istiyorum yani "yok buna yazılım yuklenmez yok bu receiver şu kanalın şifresini kıramaz " gibi şeyler olmamasını istiyorum.
    Ha bide kanalları kendim sıraya koymak istiyorum kanal geçişleri hızlı olmalı

Saygılar yorumlarınızı bekliyorum

• Amerikan kanallarının bulunduğu uyduları bu coğrafyadan almanız mümkün değil mualesef.Onun için avrupa,afrika,asyada yayını olan abd kanallarını izleyebilirsiniz sadece.Onun için de para çok önemli değil diyorsanız linux tabanlı bir cihaz alıp(dreambox,tripledragon gibi) uygun bir server bulup internet vasıtasıyla cihazınızdan izleyebilirsiniz.izlemek istediğiniz kanallarıwww.lyngsat.com linkinden inceleyebilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Amerikan kanallarının bulunduğu uyduları bu coğrafyadan almanız mümkün değil mualesef.Onun için avrupa,afrika,asyada yayını olan abd kanallarını izleyebilirsiniz sadece.Onun için de para çok önemli değil diyorsanız linux tabanlı bir cihaz alıp(dreambox,tripledragon gibi) uygun bir server bulup internet vasıtasıyla cihazınızdan izleyebilirsiniz.izlemek istediğiniz kanallarıwww.lyngsat.com linkinden inceleyebilirsiniz..

saolasın inceliyorum hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.