sonunda 1.14 ile kitlediğim iphonumu ziphone 2.5 ile 10 dakikadan az bir sürede çözdüm fakat şimdide evimde ve iş yerimde wireless internetim olduğu halde telefon tanıyor ve wireless işareti çıkıyor amaaaa internete telden giriş yaptığım anda (installer dan veya safariden v.b) işaretin yerine egde(E) işareti çıkıyor yani hehalde anladığım turkcellden internete giriyorum bunun bir çözümü varmı. şimdiden teşekkürler....
edgeyi kapat bazen sole bi sorunda cıkıor bende bunu sorucam ne zamandır(1.1.2 versiyon) şifresiz internet giriorum gozukuo ama baglanmıyor 3-4 kere bole yapınca baglanıyor bir sure sonra garip bir durum sizce napıyım
dostum bende çok iyi değilim bu işte bence versiyon yükselt derim ama bunu formda başlık yap sana mutlaka yardım eden olacaktır bol şanslar
arkadaşım araştırdım ama denk getiremedim herhalde. problemim biraz enteresan 1.1.4 yükledikten sonra wireless görüyor iphonum fakat internete girer girmez edge devreye giriyor edge kapatıyorum wireless i görüyor fakat internete bağlanamıyorum bununla ilgil bana yardımcı olabilirmisin teşekkürleer
Bu konuda pek bi bilgim yok apple_store var baya bir bilgili ona danış istersen