Şimdi Ara

arkadaşlar iki dakikanızı alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olcak yardımcı olursanız çok sevinirim.
    yaa internette dolaşırken şöyle bi parça gördüm telefonalr için çoğu telefona uyumlu modelleri var.bende fujifilm finepix z10fd var.acaba conpact makineler içinde böyle parça varmıdırr???
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.teşekkürler!!!
     arkadaşlar iki dakikanızı alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utqu-- -- 8 Kasım 2008; 20:15:27 >

• hocam bu ne ya yakında dslr telefonlar çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

hocam bu ne ya yakında dslr telefonlar çıkacak

sana göre komik bişe olabilir ama böle cevap vermen gerekmezdi arkadaşım.ben dah fotoğraf sevdasına bu yaz z10fd alarak başladım acemiliğimi atmak için.2009 yazında kendimi yeterince tecrübei görürsem bir slr almayı düşünüyorum:Z10fd ile de daha güzel fotoğraflar çekmek için uğraşıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utqu-- -- 9 Kasım 2008; 14:40:05 >
  • dostum sana göre komik değil mi cep telefonuna böyle bir aparat takılır mı gözünü seveyim... ayrıca alınmana gerek yoktu kötü birşey söylemedim...

quote:

Orjinalden alıntı: utqu--

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

hocam bu ne ya yakında dslr telefonlar çıkacak

sana göre komik bişe olabilir ama böle cevap vermen gerekmezdi arkadaşım.ben dah fotoğraf sevdasına bu yaz z10fd alarak başladım acemiliğimi atmak için.2009 yazında kendimi yeterince tecrübei görürsem bir slr almayı düşünüyorum:Z10fd ile de daha güzel fotoğraflar çekmek için uğraşıyorum....

• arkadaşım alınganlık filan deil yani saygı göstermen gerekirdi en azından onu diyorum.aya işe yarıyor
  • böyle bir aparat görmedim ama varsa bile performans alabileceğini düşünmüyorum. fotoğrafa başlaman için dslr like lar daha uygun kolay gelsin şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.