Bildirim
Arkadaşlar İphone 4s Satıyorum Ama fiatları bilmiorum Bi yardım Edin..!
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 123321babu
Arkadaşlar bende İphone 4s 16gb Beyaz 2 yıl garantili içinde yaklaşık 170 liralık uygulama daha önce jb yapılmadı.Sizce bu telefonu nekdara satabilirim maksimum.?
İkinci el böLumune gidiceksin arkadasim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
içinde yaklaşık 170 liralık uygulama
-
İlk basta türkce konus bizde seni anlayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Yunba53
Forumun 2. el bölümüne göz atın... Fiyatlar hakkında kafanızda bir şey oluşur... -
quote:
anlamadım kardeşim? -
quote:
Anlayamadığımız tek kişi var oda sensin -
sanalpazara bir bakın, oradan tahmini bir fiyat öğrenirsiniz. Bence telefon temizse garantili olduğu için 1400-1500 civarı satılabilir -
250 lira vereyim -
quote:
Arkadaşlar bende İphone 4s 16gb Beyaz 2 yıl garantili içinde yaklaşık 170 liralık uygulama daha önce jb yapılmadı.Sizce bu telefonu nekdara satabilirim maksimum.?
kardeşim tiye alınmışın işte kafalarına göre , garantili beyaz hemen satmak istiyorsan 1400-1500 arası satabilirsin beklesin elimde kalsın diyorsan 1600 falan yaz , uygulamalar para etmiyor o senin itunes hesabında kalıyor o yüzden istersen 10000 tllik olsun bir değer katmıyor bana göre ama başkalarına göre katar. -
bu bilmem kac liralik uygulama yuklu ilanlarini genelde cakal telefoncular veriyor sahibindende vs..bilmeyen kullaniciyi tav etmek icin .sanki o cihaza indirilen uygulama omur boyu kaliyor gibi..hatta suna benziyor satilik palio 1000 lira degerinde muzik sistemi dahil gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: kain061
bu bilmem kac liralik uygulama yuklu ilanlarini genelde cakal telefoncular veriyor sahibindende vs..bilmeyen kullaniciyi tav etmek icin .sanki o cihaza indirilen uygulama omur boyu kaliyor gibi..hatta suna benziyor satilik palio 1000 lira degerinde muzik sistemi dahil gibi :)
kardeşim ister telefonu sıfırlar gönderirim isterse uygulamalı olarak gönderirim adamın seçeceği bişey. -
quote:
quote:
anlamadım kardeşim?
Başlığı türkce yap diyorum
bı gıt allah askına -
1400-1500 tl arası değişir nerden garantisi oldugunuda bağlı ayrıca cihazda 170 tl lik uygulama olması alıcılar için birşey ifade etmez :) -
Arkadaşlar evo garantisi nasıldır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X