Şimdi Ara

Arkadaşlar kafam karışık acaba yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim size bazı sorularım olacak anlamak istediğim bazı konular var:
    1-Ben Lise'den mezun oldum tecilimi yaptırdım 2010 yılında.31 Aralık 2013'de bitiyor yazıyor ve altında 2014 Şubat tarihine kadar askere alınmamasında bir sorun yoktur diyor.Celp dönemi yani.Ben tecilden 1 sene sonra 2011'de Aöf Adalet bölümüne kayıt yaptırdım.Şu an 2. sınıfa geçtim.Şu durumda lise tecilimin Aöf'e kayıt olmamla birlikte birlikte bir önemi kalmadı mı ? Üniversite tecilim mi geçerli ?
    2-Ben diğer sene son sınıfımı uzatırsam sadece bahar döneminden sorumlu olursam Mart'ta kaydımı yaptırabileceğimden kafam karıştı.Biz güz döneminde de tecilimizi sürdürebiliyor muyuz öğrenci olarak aöf askerlik şubemize o dönemde de (yani bahar döneminden sorumlu olursam güz döneminde kayıt yenilemeyeceğim için) tecilimizi gönderiyor mu ? Çünkü celp dönemi olarak Şubat 2014 yazıyor fakat benim kayıt yenileyeceğim dönem Mart 2014 olacak.Yani tecilimde bir problem yaşanır mı? Güz döneminde benden askerlik şubesi tarafından öğrenci belgesi istendiğinde ne yapacağım peki ?
    Bilgileriniz dahilinde beni aydınlatırsanız mutlu olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 23cihan23

Benim size bazı sorularım olacak anlamak istediğim bazı konular var:
    1-Ben Lise'den mezun oldum tecilimi yaptırdım 2010 yılında.31 Aralık 2013'de bitiyor yazıyor ve altında 2014 Şubat tarihine kadar askere alınmamasında bir sorun yoktur diyor.Celp dönemi yani.Ben tecilden 1 sene sonra 2011'de Aöf Adalet bölümüne kayıt yaptırdım.Şu an 2. sınıfa geçtim.Şu durumda lise tecilimin Aöf'e kayıt olmamla birlikte birlikte bir önemi kalmadı mı ? Üniversite tecilim mi geçerli ?
    2-Ben diğer sene son sınıfımı uzatırsam sadece bahar döneminden sorumlu olursam Mart'ta kaydımı yaptırabileceğimden kafam karıştı.Biz güz döneminde de tecilimizi sürdürebiliyor muyuz öğrenci olarak aöf askerlik şubemize o dönemde de (yani bahar döneminden sorumlu olursam güz döneminde kayıt yenilemeyeceğim için) tecilimizi gönderiyor mu ? Çünkü celp dönemi olarak Şubat 2014 yazıyor fakat benim kayıt yenileyeceğim dönem Mart 2014 olacak.Yani tecilimde bir problem yaşanır mı? Güz döneminde benden askerlik şubesi tarafından öğrenci belgesi istendiğinde ne yapacağım peki ?
    Bilgileriniz dahilinde beni aydınlatırsanız mutlu olurum.

1. aynen, okul bitene kadar tecilin devam eder.
    2. bilmiyorum onu.

• Teşekkürler arkadaşım öncelikle verdiğin cevap için.Acaba bu 2. sorumu bana izah edecek birileri var mı ? Çünkü karışık bir durum ya da ben prosedürü bilmediğimden bana öyle geliyor ama yine de cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana tavsiyeniz var mı ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.