Şimdi Ara

arkadaslar kafama takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahtan beri mesaj yazıyorum 0 diyor ben anlamıyorum bide avatarı değistiremedim tıkla tıkla olmuyo delirecem boyuta getirdim okeyledim kabul etti ama görünmüyor

• Bu konu da tutar benden söylemesi
  • nihahhaahahha
  • quote:

Orjinalden alıntı: dwadech48

Bu konu da tutar benden söylemesi

Çaktırma
    hakkaten sen biliyomusun kardes neden bunların yapılmadığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkzabit

sabahtan beri mesaj yazıyorum 0 diyor ben anlamıyorum bide avatarı değistiremedim tıkla tıkla olmuyo delirecem boyuta getirdim okeyledim kabul etti ama görünmüyor

Konudışnda msj sayısı artmaz..
    Ve msj sayısı 1 olmadan avatar koyulmaz..
  • post kassıyor sabahtan beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

post kassıyor sabahtan beri

yapma be kardes ne biliyim ben konu dısı mesajın mesaj sayılmayacağından hem konu tutsa ne tutmasa ne ilgilendirir mi beni arkadasa takıldım ben herkesin bir ilgi alanı var seninki bu benimki harp o zaman sen bana söyle askerlikte bir askerin namusu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkzabit

quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

post kassıyor sabahtan beri

yapma be kardes ne biliyim ben konu dısı mesajın mesaj sayılmayacağından hem konu tutsa ne tutmasa ne ilgilendirir mi beni arkadasa takıldım ben herkesin bir ilgi alanı var seninki bu benimki harp o zaman sen bana söyle askerlikte bir askerin namusu nedir?

Silahı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 18 Nisan 2008; 19:34:01 >

• vayy helal olsun peki gayri nizami harp tekniklerinin temel kuralı ve uygulanacak stili?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.