Şimdi Ara

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim, yardım eder misiniz? (E71)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, E71 telefonumu yeni aldım, önceden 6233 vardı bende VODAFONE 3G ile rahat rahat kullanıyordum, facebook vs. aylık paket vardı. Fakat simdi ayarları yaptıgım halde e71 ile 3g giriş yapamıyorum. Baya araştırdım en son söyle bişey buldum amerikaya göre mi ne tasarlanmış UMTS'si o TR ile uyuşmuyormuş. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı, düzeltebilen var mı, yaşıyorsa sıkıntı bu mudur? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpkanTR -- 18 Eylül 2011; 19:22:47 >

• Bilen arkadaşlar cevap verirse gerçekten çok mutlu olurum...
  • Sorun başka birşeydir.
  • Yukarı
  • git nokia shopa yada kvk ya felan hallettir orda biraz karışık birşey gibi anlamadım
  • yukarı
  • merhaba, telefonunuzu yurt disindan mi aldiniz? Eger oyleysd bu dediginiz amerika frekansi konusu dogru olabilir ama gene de sebeke frekanslarindan kaynaklandigini pek sanmiyorum. telefona ne ayar yaptiniz yazabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

merhaba, telefonunuzu yurt disindan mi aldiniz? Eger oyleysd bu dediginiz amerika frekansi konusu dogru olabilir ama gene de sebeke frekanslarindan kaynaklandigini pek sanmiyorum. telefona ne ayar yaptiniz yazabilir misiniz?

HAYIR YURTDIŞI DEGİL, sizinle özelden görüsebilir miyim? vodafone 3g ayarlarını yaptım, aylık cepnet paketim var
  • buradan yazalım, herkes bilgilensin.

vodafone'un internet erişim ayarları sanırım bağlantı ismi "Vodafone Internet" erişim noktası ismi de "internet" olacak.

bunları yaptınız 3g'yi de açtınız ve bağlantı gelmiyor öyle mi? yani sol üst kısımda oklar çıkmıyor.
    **

ben bu durumda telefına bir hard format atmanızı öneririm. onun üzerine de bilgisayara bağlayıp ovi suite'den güncellemeleri aratın. çıkarsa yapın, çıkmazsa da aynı sürümü yeniden yükleyin yazar, onu yapın. bence bu şekilde çözülür.

çözülmez ise de nokia'ya bi mail atmakta fayda var.

benim de bilgim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 20 Eylül 2011; 16:39:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.