Şimdi Ara

Arkadaşlar kasa konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkeze günaydınlar diliyorum. Bugün içersinde kardeşime yeni bir bilgisayar almak istiyorum genelde oyun ağırlık olmak üzere. İnternetten birtakım araştırmalar yaptım 3-4 seçeneğe kadar düşürdüm(linki aşşağıda vereceğim). Burdaki üstadların beni yönledireceğini düşünüyorum. İşlem bugun içersinde olup biteceği için toplama bilgisayar seçenek dışı.Limit 2bin TL. Şimdiden teşekkürler.

http://imgur.com/CN4gdsn

• 3 de birbirinden kötü ekran kartlarını sırala üstekini al ama oyun bekleme
  • Pfanner P kullanıcısına yanıt
    1. sistemin ekran kartı r7 240 diğerlerine nazaran biraz daha iyidir ama o kasada ise bellekten kısmışlar 4GB, bu sistemlerle yeni çıkan oyunları low ayarlarda oynayabilirsen ne mutlu, 2000TL bu sistemler alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Isaacs -- 13 Haziran 2015; 12:20:37 >
  • İlla bugun alcaksan git vatandan al toplama yada istanbuldaysan gidebilecegin bir çok yer mevcut.Benim param çok 2milyarımı çar çur etmeyi severim diyosan buyur istedigini yap
  • Pfanner P kullanıcısına yanıt
    toplama al pişman olursun ileride
  • Arkadaşlar peki vatandan nasıl bir bilgisayar toplayabilirim ? Kusura bakmayın bilgisayar konusunda bilgim yok 1 saat sonra almaya gideceğim bi yardımcı olup 2bin TL'ye kadar bir liste çıkartırsanız memnun olurum
  • h81 s2pv
    4460 i5
    8gb 1600mhz cl9 ram
    1tb wd 7200 blue
    r9 280
    200r 550w kasa bunun aşmaması lazım

acelem var başkasıda bakar vatandan almayın kazıklıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.