Bildirim
arkadaşlar kısa kestim acil yardım :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fabrika unlocked li cihazsa itunes bağlayıp restore yapacaksınız eğer abd den gelme cihaz ise biraz bekleyin shsh kaydı falan lazım onu tam bilmiyorum ama jailbreakli cihaza sıfırla yaptırınca çöküyor daha öncede benim başıma geldi -
itunes a nasıl bağlayacağım yav :S bağlanmıyor -
kabloyu takınca bağlanması lazım -
takıyorum baya bir apple logosu kalıyo altında bişey dönüyo tık gene donuyor :S -
kafayı yicem şimdi çok araştırdım restore diyo ama bağlanmıyo pc ye ::( -
dostum bilen birilerine sor o zaman ben kabloyla bağlayıp restore yapmıştım netten dosya indirip kurmuştu o dosyaı öyle düzelmişti -
takıyorum apple logosunun altında bişey dönüyo biraz sonra o da donuyor. itunes görmüyo bile -
Öncelikle sakin ol.
Aynı durumu bende yaşadım mutlaka açılır.
JB yaparken "DFU" moduna nasıl aldığını hatırlıyormusun?
İtunes açık ve iPhone bağlıyken DFU moduna al ve restore et.
Power'a basılı tut sonra home+power pc telefonu gördüğünde power'ı bırak 10'a kadar say home'u bırak. İşlem tamam. -
iphone bağlıyken diyosunda bağlanmıyo hiç itunes a
ama telefon pc takılıyken diyosan bi deneyim -
pc hiç telefonu görmüyor
sana olayı anlatayım
telefon elimde iken dfu moda almıyor
taktım pcye almaya çalıştım almadı
takıp sadece bekledim apple logosu altında biraz bişe döndü gene dondu
pc telefonu ne yaparsam yapayım görmüyor
sürüm4.1 l1meraın mıydı neydi onla yaptım jb -
bir şey fark ettim logonun altında dönen şey bir dönüyo bir duruyo biraz bekleyelim ama yapabileceğim başka bişey varsa yardım ederseniz çok sevinirim. çünkü bayağı uzun sürdü -
logonun altında dönen şey kayboldu apple logosu bekliyo öle -
tekrar donrarak dönmeye başladı -
arkadaşım daha dün aynı olayı çözdüm.
power+home tuşuna bi 10-12 sn basılı tut. alma logosu gidene kadar.
ardından power tuşundan elini çek home basılı tut 10-15 sn kadar. olay çözülecektir. -
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu allahına kurban bee
-
Rica ederim, aynı durumu bende yaşadım. Ne hissettiğini çok iyi biliyorum ;-) -
:D:D deli ediyor demi =) şimdi restore için gerekli dosyayı yüklüyor =) -
Elim bir rahat dursa problem yok aslında ;-)
8 arkadaşa JB yaptım aman ha 4.2 çıkınca yüklemeyin JB gider dedim, 4.2 çıktı ben soluğu pc'nin başında aldım. Birde üzerine treahed JB ;-)
Kapandikça JB gerekiyordu, baktım bu böyle gitmez eve gidip restore etmeyi beklemeden ayarlardan sildim iphone'u gerisini biliyorsun
;-)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X