Şimdi Ara

Arkadaşlar lise hakkında kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bursada okuyorum bu sene son sınıfım şu an bursa anadolu,milli piyango,sırrı yırcalı hedeflerim.tutturursam en yüksek puan bursa anadolu fakat ingilizce öğrenmek çok istiyorum sırrı yırcalıda da 1 sene hazırlık olarak toplam 5 sene lise okutuluyor.Fakat ben çok çalışkan olsam da arkadaşlar arasında çok şaşırılan yani inek olmayan deli dolu komik ve eğlenceliyimdir.bu yüzden ortama da önem veririm.milli piyangoda da çok iyi ortam var diyorlar.nasıl olsa 4 sene sıkıcı bir yerde okumak cehennem gibi gelir.şimdi arkadaşlar sorum siz benim yerimde olsaydınız hangi liseye giderdiniz ?

Not:Bursa Anadolu taban 477,180 Milli Piyango Bursa 472,061 Sırrı Yırcalı(Balıkesir) 469,135

• quote:

Orijinalden alıntı: efekobe

Ben bursada okuyorum bu sene son sınıfım şu an bursa anadolu,milli piyango,sırrı yırcalı hedeflerim.tutturursam en yüksek puan bursa anadolu fakat ingilizce öğrenmek çok istiyorum sırrı yırcalıda da 1 sene hazırlık olarak toplam 5 sene lise okutuluyor.Fakat ben çok çalışkan olsam da arkadaşlar arasında çok şaşırılan yani inek olmayan deli dolu komik ve eğlenceliyimdir.bu yüzden ortama da önem veririm.milli piyangoda da çok iyi ortam var diyorlar.nasıl olsa 4 sene sıkıcı bir yerde okumak cehennem gibi gelir.şimdi arkadaşlar sorum siz benim yerimde olsaydınız hangi liseye giderdiniz ?

Not:Bursa Anadolu taban 477,180 Milli Piyango Bursa 472,061 Sırrı Yırcalı(Balıkesir) 469,135

puanımın tuttuğuna..
  • şu an sırrı yırcalı ve mpal tutuyor fakat bursa anadolu için biraz puana ihtiyacım var ve çok çalışyıorum.hepsinin tutmasını göz önünde bulundurarak cevaplarsanız çok sevinirim
  • en iyi eğitim neredeyse oraya git.
  • Şimdiden diyeyimde liseyi şuanki gibi düşünme
  • Yazın dil kursuna git orada öğren girceğin okulun zorluğunu öğren önceden benim gibi 479la fen lisesine gidipte sınavlar başlayınca mala bağlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.