Şimdi Ara

Arkadaşlar ltfn yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.Hero Online'a bugün başladım 3 saat oynadım ve levelimi 1 Dan yaptım.Daha önce rpg olarak KO ve WOW oynadım.Hero Online ile ilgili bi kaç sorum olacak.Forumlarda cevaplarını bulamadım o yüzden yeni topic açtım.Cevaplarsanız sevinirim.Sorularım:
    (Çar Psychian)
    1-Hero Online'da KO gibi direkt towna geçmesi yok mu ?(Dragon Castle çok karışık öğrenemedim daha :) )
    2-Skill Booklarını aldım ama açtıramadım nası açıcam?
    3-Kendime bi pet aldım(wolf) elden.Elimde pet food var ama nası besliicem bilmiyorum?.
    4-Party davetiyesi nası gönderilir?Partyden nasıl çıkılır?
    5-Hero Messenger'dan nası whisper atarım?
    6-Petleri oyuncular dışında nası alabilirim?(Dragon Castle dışında at satan var ama ben psychianım tiger aljam.)

Arkadaşlar bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim. ii oyunlar ii günler hepinize

• Selam...Hoşgeldin...

1. Charm Of Return adında town sc si vardır onunla towna dönebilirsin (Tavernde satılmaktadır)
    2. Aldıgın skill booklarını inv. de iken mouse ile üzerince sağ tıklıcaksın bölece skill yeriye atmış olucaksın...
    "B" tuşu ilede skill yerini açabilirsin...Sonra yanda gördügün "+" tuşunu kullanarakta skillerini açabilirsin
    ama yeterli skill pointin olması lazım onuda lvl kastıkça kasmış oluyorsun
    3. Aldıgın peti "T" tuşuna basarak çıkartabilirsin anca ondan sonra besleyebilirsin senin deyiminle
    4. Party daveti CTRL tuşuna basılı tuturak mouse ile kişinin üzerine tıklayarak açılan pencereden yapabilirsin..
    Party den çıkma olayıda yine CTRL tuşuna basılı tutarak kendi üzerine tıklaman ve açılan pencerede Quit Party demen gereklidir...
    5.Hero msn de kişiye mouse ile sağ tıkladıktan sonra Contact sekmesi ile konuşmaya başlayabilirsin
    6.Petleri oyuncuların dışında alabilmen için Job olarak Hunter olman lazım...Tame skillini kullanarak yakalayabilirsin...Ama yakalamak zordur...Yeride Venom Swampda 3.Seviyeleri vardır...
    Bamboo da 2.Seviyeleri bulunmaktadır...

• valla bende bilmiyodum bana da ii oldu :D
  • FckuStyLe kardeş çok saol beni bilgilendirdiğin için. ii oldu teşkkür ederim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.