Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Çok Acil Harddisk Önerisi Verin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Düellist arkadaşımız bana bir hdd önermişti ama benim gideceğim vatan bilgisayar mağazasında o yok aynı özellikte ve aynı kalitede vatanbilgisayar topkapı mağazasının stoklarında bulunan bir hdd önerirmisiniz lütfen bu gün indirimin son günü acil bulmam lazım.
    Hdd :

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

özellikleri biliyorum ama iyi markaları bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yupocuk -- 16 Haziran 2013; 15:16:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yupocuk

Arkadaşlar Düellist arkadaşımız bana bir hdd önermişti ama benim gideceğim vatan bilgisayar mağazasında o yok aynı özellikte ve aynı kalitede vatanbilgisayar topkapı mağazasının stoklarında bulunan bir hdd önerirmisiniz lütfen bu gün indirimin son günü acil bulmam lazım.
    Hdd :

söylediğini al bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar Düellist arkadaşımız bana bir hdd önermişti ama benim gideceğim vatan bilgisayar mağazasında o yok aynı özellikte ve aynı kalitede vatanbilgisayar topkapı mağazasının stoklarında bulunan bir hdd önerirmisiniz lütfen bu gün indirimin son günü acil bulmam lazım.
    Hdd :

Kardeş güzel hoşta işte topkapıdaki mağazada bu model yok sorun orda :D onun için öneri istedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Hdd :

Kardeş güzel hoşta işte topkapıdaki mağazada bu model yok sorun orda :D onun için öneri istedim.

gaziosmanpaşa mağazasından alın sizde. yok illa ordan alcaksan

1tb WD Caviar Blue işini görür özellikleri yazdığınla aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Haziran 2013; 16:04:24 >

• Eyw. gaziosmanpaşayı gördümde hepsini biyerden almak istedim neyse ALLAH'tan hayırlısı belki giderim gop mağazaasına.
  • quote:

Eyw. gaziosmanpaşayı gördümde hepsini biyerden almak istedim neyse ALLAH'tan hayırlısı belki giderim gop mağazaasına.

o kadar büyük fark olmaz ya sıkıntıya sokma kendini hepsini aynı yerden toplattır

bütün listelerimde o seagate var o yüzden onuda bitirttim. listemdeki bütün önerdiklerimin stoğu bitiyor. demek sözümüze itimat ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Haziran 2013; 16:04:33 >
  • Sağolasın kardeşim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.