Şimdi Ara

Arkadaslar lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni laptop alacam.laptopta oyunda oynucam.
    ama laptopun islemcisi core2duo 1.5 ghz.sorum su...
    sistem ihtiyaci p4 2.8 ghz olan bir oyunu 1.5 ghz lik core2duo ile takilmadan oynayabilirmiyim?
    arkdaslar eminim buna benzer konular daha once cok gecmistir.arastirma yap diyenleriniz olacaktir ama
    malesef laptopu alana kadar internette fazla zaman harcama firsatim yok o yuzden luten bana
    yardimci olun tsekkurler

• Core 2 Duo 1.83GHz ya da 2.00GHz olsa tamam da 1.5GHz biraz düşük gibi geldi. Almayı düşündüğün notebookun ekran kartı nedir? Madem oyun oynayacaksın ekran kartının da iyi olması lazım.
  • olaya işlemci karşılaştırması açısından bakarsan 1 ghzlik c 2 duo bile p4 2.8i yer yutar sonuçta mimari farkı var yani teknolojisi yeni l2 seviyeleri fsb falan baya farklı ama tabiki ekran kartının da harici olması lazımki laptopta hiç sıkılmadan oyun oynayabilesin
  • Islemciyi sorun etme sen ekran karti ile ram lere bak ne kadar ona gore oynarsin ya da oynayamazsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsam

olaya işlemci karşılaştırması açısından bakarsan 1 ghzlik c 2 duo bile p4 2.8i yer yutar sonuçta mimari farkı var yani teknolojisi yeni l2 seviyeleri fsb falan baya farklı ama tabiki ekran kartının da harici olması lazımki laptopta hiç sıkılmadan oyun oynayabilesin

O kadarda değil be hocam 2.8lik p4 oyunlarda siler 1 ghz'lik c2d'yi sanki c2d' pentiumdan 2 kat daha hızlı okadarda değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.