Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım.sistemime ati 3870 mi?yoksa 8800gt mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem topladım.fakat forumlar kafamı karıştırıyor.ekran kartını bir türlü karar veremedim.sistemim şöyle:ASUS MAXİMUS FORMULA-İNTEL QUAD 6600-OCZ 2GB 800MHZ-ASUS 1814BLT-SEAGATE 250GB 16MB NCQ-LEXA BLUELİNE KASA-SAMSUNG 2232 LCD MONİTÖR.nvidianın 8800gt si daha hızlı deniyor fakat,diğer yandan anakartım croshfire destekli olduğundan ati 3870 mi alsam diyorum ve kafam karışıyor.bu konuda sizler daha deneyimlisiniz.lütfen acele yardım

• zotac 8800gt amp edition o sisteme tam oturur
  • 2 tane 3850 al crossfire yap Para mvar diyorsan 2 tane 3870 al Crossfire yap.

Tek kart takılcam diyorsan 8800 gts bekle. bu kadar beklemişken 8800 gts al Yok illa alcam diyorsan 8800 gt zotac amp al arkadasında dediği gibi
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim.haklısınız bende 8800 gts yi bir bekliyeyim diyorum.olmazsa dediğiniz gibi zotac 8800gt amp da fena olmazdı.fakat bulamıyoruzki.kartın nezaman piyasada olacağını bilen varmı içinizde?çok kişi bu kartı arıyor.yetkililer bu duruma biraz daha ilgilenseler iyi olcak doğrusu
  • 8800 GTS ler satışa başlandı Ama fiyatı yüksek geldi bana ..

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15243
  • Ki markası axle diğer firmalarda en az 40-60 dolar oynar bu fiyat..
  • Açık konuşmak gerekirse eğer performans istiyorsan ve alabilecek bir bütçeye sahip isen tabiiki crossfire ı değerlendirmelisin ama bana 2 kart pahalı gelir diyorsan elbbetteki 8800 gtyi önereceğim sana.
    Fakat bir başka bakış açısı daha var:
    Sen 8800 alsan yada 3870 alsanda anakartının crossfire özelliği duracak yani şimdi 3870 alıp daha sonra elin bollaşınca crossfire a da döenbilirsin ama sonuçta ne kadar fazla para o kadar fazla performans bu asla değişmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.