Şimdi Ara

Arkadaşlar mafia psyx sorunu çözüldü!!! aticiler de pysx açıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl oluyorsa bir sitede bu sorunu çözmüşler denedim ve %100 çalışıyor.Anlatılanlara göre cloths efektlerini silince sorun ortadan kalkıyor (zaten bu efekt sadece kıyafetin hafif dalgalanmasına neden oluyor)steam apps/common/mafiaii public demo/edit klasöründeki cloths klasörünü silin(bir yere kopyalayıp saklamayı unutmayın)ve fps niz iki katına çıksın ben denedim &125 performans farkı var üstelik sadece kıyafet dalgalanması olayı olmuyor ne hikmetse...

• quote:

Orijinalden alıntı: listone

Nasıl oluyorsa bir sitede bu sorunu çözmüşler denedim ve %100 çalışıyor.Anlatılanlara göre cloths efektlerini silince sorun ortadan kalkıyor (zaten bu efekt sadece kıyafetin hafif dalgalanmasına neden oluyor)steam apps/common/mafiaii public demo/edit klasöründeki cloths klasörünü silin(bir yere kopyalayıp saklamayı unutmayın)ve fps niz iki katına çıksın ben denedim &125 performans farkı var üstelik sadece kıyafet dalgalanması olayı olmuyor ne hikmetse...

cloths u sildiğin içindir diyecem ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Nasıl oluyorsa bir sitede bu sorunu çözmüşler denedim ve %100 çalışıyor.Anlatılanlara göre cloths efektlerini silince sorun ortadan kalkıyor (zaten bu efekt sadece kıyafetin hafif dalgalanmasına neden oluyor)steam apps/common/mafiaii public demo/edit klasöründeki cloths klasörünü silin(bir yere kopyalayıp saklamayı unutmayın)ve fps niz iki katına çıksın ben denedim &125 performans farkı var üstelik sadece kıyafet dalgalanması olayı olmuyor ne hikmetse...

cloths u sildiğin içindir diyecem ama...

Kıyafet dalgalanması yüzünden 40-50 fps olurmu yav vicdan kalmamış adamlarda yada yapamamışlar yada bizi kazıklıyolar.Hadi sadece o efekt kalsa diğerleri kapansa anlıycam bu kadar performans kaybını ama bu çok garip

• Kıyafet dalgalanması olmuyor da diğer physx efektleri oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Kıyafet dalgalanması olmuyor da diğer physx efektleri oluyor mu?

Hepsi yerli yerinde sadece karakterin kıyafeti bir iki sağ sola gitmiyor hoş silmeden önce hiç dikkatimi çekmedi ya
  • quote:

quote:

Kıyafet dalgalanması olmuyor da diğer physx efektleri oluyor mu?

Hepsi yerli yerinde sadece karakterin kıyafeti bir iki sağ sola gitmiyor hoş silmeden önce hiç dikkatimi çekmedi ya

sus, physx'in gereksiz ve içi boş olduğu ortaya çıkacak
  • Arkadaşlar ati ekran kartı kullananlar pysx high ta (5850 ve yukarısı)oynanabilir seviyeyi yakalayabiliyorlar pysx cpu tarafından çok rahat olamsada idare edilebiliyor hadi gene iyisiniz atüüüciler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emin misin o gördüğün efektlerin Physx olduğuna? PhysX kapalı / açık ne farkediyor?

hayır zaten normalde de physx kapalı açık pek bişi farketmediği için anlamamış olabilirsin kapalı olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 11 Ağustos 2010; 9:49:56 >
  • quote:

Emin misin o gördüğün efektlerin Physx olduğuna? PhysX kapalı / açık ne farkediyor?

hayır zaten normalde de physx kapalı açık pek bişi farketmediği için anlamamış olabilirsin kapalı olduğunu

Açıkçası benim için hiç farketmez açık kapalı bu olay tamamen psikolojik orda bi kaç tuğla tahta daha vs bunları gormesemde olur ama ilgimi çekmese bile fark var kimi beğenir kimi beğenmez o da ayrı bi konu benimki
    psikolojik
  • quote:

Emin misin o gördüğün efektlerin Physx olduğuna? PhysX kapalı / açık ne farkediyor?

Zaten nvidia denetim masasında physx kullanması için ekran kartı ya da işlemci seçilebiliyordu. Yani ati kullananlarda physx'i işlemci yapıyor.
  • Denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.