Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MEGANE II LERİN (KLİMA)SOĞUTMASI NASIL MEMNUNMUSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
44.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede fordların soğutması daha ii renolardan. nıssan, hyundaı,ww gerçekten bu markaların arabarı genelde soğutma sistemleri ii.
  • klimanın gazı çok az bişey azalsa bile soğutmaz servise gösterin gazını tamamlasınlar ben ankarada yaşıyorum herhangi bir şikayetim olmadı
  • bende megane ll de bi sorun görmedim gayet güzel kliması
  • Ben her yaz başında filtreyi değiştiririm bir sorun yok ama Adana sıcağı için diyebileceğim camlara film kaplat,tabi bunun içinde trafiğe bir danış yasal mı,değil mi diye...
  • Gerçekten öyle...
    quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Benim araçtada klimada soğutmada bir sorun var ama sadece bende değil çoğunluktaki megane II lede zanndersem bu soğutma sıkıntısı mevcut.Klima soğutmada ford un üstüne tanımıyorum cidden içerisi buz gibi oluyor yazları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmusician -- 26 Mart 2008; 21:32:54 >
  • Klima serinletmek için, arabanın içini +4 derecedeki buzdolabı gibi olmasını bekleme bence. Adana sıcağında klimanın istediğin kadar soğutması çok olası değil.
  • Bizdede reno var ama megan degil senin gibi sogutmadigini dusundugum icin servise gittim polen filtresi degisince birazda olsa fark ediyor ayrica otomatik klimayi kullaniyorsan onun yazilmi guncelleniyorsa senin modelde gidip yeniden yuklet cunku ben serviste gormustum meganlarin klima ayarlarini yeniden yukluyorlardi ama senin modele olurmu bilmiyorum
  • ya bi göstericem ama ben kendi arabamın soğutmasını ilk aldığım günden beri biliyorum bana yeterli gelmiyor. ama size şöyle diyim eniştemin hyundai accent var 96 model 1.5 gls öğlen sıcağında adanada kulanıyorum size yemin edeyim ayarını kısmak zorunda kalıyorum o derece soğuk üfürüyor. bu bece evdeki kimalara benziyor. bizde üç tane klima var evde duvar tipi, 2 tanesi vestel, 1 taneside mutsibıshı vestel olanlar soğutmuyorsonunu açıyorum gene soğutmuyor, ama mutsibıshı olanın yarı ayarına getiriyorum içerisi buz gibi. üstelik klimaların hepside yeni yani. bu arabalardaki klima sistemleride bence bunlarla benzerlik gösteriyor. bence renonun klima üreticisini değiştirmesi lazım. bilmiyorum hangi markayla çalışıyor ama çalıştıkları firma bu klima işini iyi yapamıyor. clioya biniyorum onlarda aynı soğutması ii değil . bence sorun burda!!!!
  • meganeye de dandik diyebiliriz yani klima soğutmuyorsa
  • şu an sıfır aldığım 2005 megane ll 1.4 HB sahibiyim.bir önceki arabamda yine sıfır aldığım 2004 clio 1.2 HB ve ondan önceki de 1998 laguna 2.0 RXE idi.lagunanın kliması hariç ( ki mükemmeldi) clio ve megane ll klimalarından memnun değilim.filtre ile felan çok alakalı olduğunu zannetmiyorum.çok defa uzun yol da dahil kullandığım kuzenimin 1.6 zafirasındaki klima laguna kadar kuvvetli idi.renault'nun geneli böyle sanırım.
  • geçen gün bakımdan geldi araba.(meganeII)Biraz şikayetim vardı ama gaz eklenmesi ve polen filtresinin değişim ile adama döndü.Yazın da sorun çıkarmamıştı pek.Bence kötü bi klima değil.Çok iyi de demiyorum
  • klima gazının seviyesine ve basıncına baktırın, geçen sene kampanyayla ücretsiz yapılmıştı yetkili servislerde.aracı çalıştıryorlar pencereleri kapatıyorlar, ön kalorifer ızgarasına derece kontrolü için bir cihaz takıyorlar ve ölçüyorlar, herhalde 18 derece zannedersem seviye yakalarsa bir sorun yok.

Ankaradayım ve clioIII kullanıyorum sıcaklığın 35 civarı olduğu gündüz güneşli günlerde soğutmada eksiklik olduğunu zannediyordum ama kontrolden sonra sorun olmadığına emin oldum. hava sıcaklığı 30 altına düşünce ve güneş bir miktar kaybolunca hasta edecek dereceye geliyor.

Sonuç olarak gaz seviye kontrolü, polen filitre değişimi. Kullandığımız araçlar amerikadaki gibi 4000 cc lik araçlar değil en babası 1600cc
  • arkadaşlar megane klimalarını hangi firma üretiyor bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chief41

şu an sıfır aldığım 2005 megane ll 1.4 HB sahibiyim.bir önceki arabamda yine sıfır aldığım 2004 clio 1.2 HB ve ondan önceki de 1998 laguna 2.0 RXE idi.lagunanın kliması hariç ( ki mükemmeldi) clio ve megane ll klimalarından memnun değilim.filtre ile felan çok alakalı olduğunu zannetmiyorum.çok defa uzun yol da dahil kullandığım kuzenimin 1.6 zafirasındaki klima laguna kadar kuvvetli idi.renault'nun geneli böyle sanırım.

sizin kullandığınız araçların motor güçleriyle alakalı kesinlikle 2.0 ile 1.2 veya 1.4 aynı soğutmaz
  • ben antalyada 46 derece sıcaklıkta klimayı çalıştırdım.orada bile soğuttu.soğutmasındanda memnunum.sizin klimada bir problem olabilir.kontrol ettirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: apodaka

BEN MEMNUN DEĞİLİM ACABA RENOLARIN GENELİMİ BÖLE. YA DANDİK Bİ ARABAYA BİNİYORUM MESALA HYUNDAİ ARABANIN İÇİNDE DONUYUYORUM RESMEN YA. BENİM ARABAM 2004 MODEL SIFIR ALDIM AMA HİÇ BİR ZAMAN SOĞUTMA AÇISINSDAN BENİ TATMİN ETMEDİ. SİZDEDE AYNI SORUNLAR VARMI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 17 Temmuz 2010; 17:37:39 >
  • ya şimdi sen hyudai yi savunuyorsun yoksa benim açtığım konu hakında yorummu yapıyorsun ben ce bir karar verde ondan sonra konuma cvp ver
  • Bende de 2004 1.6 Megane 2 var.Klimanın gazını tamamlattım,polen filtresi de değişti.Havalar ısındıkça klimanın yeterli olmadığını anlıyorum.Kesinlikle tam soğutmuyor.Üflenen havayı termometre ile iki defa ölçtüler ve 7 derecelik soğuk hava üflüyordu ama aracın içine yansımıyor nasıl oluyor bilmiyorum.Bu arada bir defa başka bir Megane 'a binmiştim o buz gibi soğutmuştu üşüdüm gerçekten.
  • Neyinden memnunuz ki klimasından olalım. Hem olsak ne yazar
  • benim ki o üşüten meganelardan
    quote:

Orjinalden alıntı: tevil

Bende de 2004 1.6 Megane 2 var.Klimanın gazını tamamlattım,polen filtresi de değişti.Havalar ısındıkça klimanın yeterli olmadığını anlıyorum.Kesinlikle tam soğutmuyor.Üflenen havayı termometre ile iki defa ölçtüler ve 7 derecelik soğuk hava üflüyordu ama aracın içine yansımıyor nasıl oluyor bilmiyorum.Bu arada bir defa başka bir Megane 'a binmiştim o buz gibi soğutmuştu üşüdüm gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.