Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MEGANE II LERİN (KLİMA)SOĞUTMASI NASIL MEMNUNMUSUNUZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
44.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profosör sen nerde oturuyorsun çok süper dediğine göre erzurumda filan oturman lazım o klimanın seni soğutması için!
  • Bazılarının klimayı mükemmel bulurken bazıların arabayı satacak hale gelmesi çok ilginç.Sanki iki ayrı markadan bahsediyoruz.
  • Bugün klimayı göstermek için özel servise gittim derdimi anlattım.Usta klimanın havasını termometre ile ölçtü ve 5 derece çıktı.(2000 devirde).Güzel soğutuyor çok normal gaz doldurmaya gerek yok dedi.Megane klima konusunda daha fazla yapabileceğim birşey kaldı mı bilmiyorum ama böyle gidecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevil -- 7 Haziran 2008; 14:38:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

süper sogutuyor...
    10 numara

• ben fazla kullanmam ama geçen hafta uzun yolda açıyım dedim ayaklarım buz gibi oldu hemde polen filtresi her tarafı yırtık eskimiş
  • bizim meganenin klima performansından ben hiç memnun değilim , daha önceki astranın daha iyi soğutuyordu ama ben şuana kadarki en iyi soğutan klimayı
    98 mercedes s500 de gördüm 2 dakkada buz gibi oluyor arabanın içi
  • ya klima zaten klimanın hemen soğutmasını beklemiyorum 10 dkka sonra zaten normal olan sıcaklığı yakalayabilirsim. ama arabayıilk sıfır aldığımdan beri istediğim performansta çalışmıyor. niye bi çuval dolu para veriyorum aldığım özelliklerinde mükemmel çalışmasını istiyorum. şu an klima benim için arabanın yol tutuşundan filan öne geçmeye başladı. renauly bende ucuz yollu bir klima kulanıyor gibime gelmeye başladı değil bennce öyle kesin karara vardım artık
  • yazın en sıcak günlerinden birinde otobanda pat diye bozulmuştu , sıfır arabada olmayacak bir hata , benden parça kalitesi konusunda eksi not aldı , sık arıza yapan bir araç
  • ama bu her arabada olabilecek bir şey bu hatalar ben parçalarından çok memnunum. benimde bu arabayı ilk aldığımda 2 ay olmuştu ve aküsü bitti mesala hemen renault yardımı aradım. adamlar bir saat içinde gelip taktılar ve bir daha burayla ilgili bir sorun olmadı. demek istediğim her arabada ufak tefek aksaklıklar olabilir bunu bir iki parçayla değerlendirmememk lazım
  • Arabanın rengi de çok önemli , şimdilerde moda siyah, ama...
    Siyah bir aracı antalyada 30 dakika güneş altınca bırakınca o aracın içinin soğuması için yüzyıl geçmesi gerekir, çünkü klimanın üflediği soğuk hava kabin içinde belli bir miktar serinleme sağlıyor ama aracın kaportası da kızmış oluyor kabin içindeki soğuk hava, ısınmış kaportayı ne derece soğutabilir ki , hamamda göbek taşının üstünde yelpaze yapıyormuş gibi bir durum oluşuyor( biraz abarttım, ancak daha iyi anlatmak için),o nedenle sıcak iklimlerde açık renk araç almaya çalışmak lazım.
    Bir diğer husus klima üfleyicilerinin yönleri de önemli , doğru ayarlanmayınca klima boyun tutulmasından başka işe yaramıyor , bir de muhakkak ayaklara da belli bir oranda soğuk vermek lazım arabanın içi buz olsa da eğer ayağınız pişmişse serinleme hissi az oluyor.
  • evet kesinlikle sana katılıyorum klimayı tek bir bölgeye değilde her bölgeye yaymak lazım kullanırken. yoksa direk göğüse yapılan konumda kalırsa kesinlikle haste eder. renkte önemli ama dediğin gibi ama klimanın kalitesi bunların içinde %80 lik bir paya sahip. klima rabadan arabaya kesinlikle değişiyor yani markadan markaya desek daha ii olur. mesala ben otobüslerin içinde donuyorum çok rahatsız oluyorum. kaptanndan kapatmasını rica ettim kaç kere mesala
  • yokmu arkadaşlar yeni yorumlar klimayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
  • Bende 2007 sembol var. Klimada birebir aynı sorun var. Klima üflüyor üflediği yerde kolum üşüyor ama arabanın içinde yeterince soğuma sağlamıyor. Arabanın garanti süresi 6 ay kaldı. Şimdiye kadar 2 tane servise götürdüm klima normal deyip başlarından savdılar. Ankarada yaşıyorum ve söğütözündeki reno mais yetkili servisine götürüp bıraktım buradan da bir sonuç alacağımı zannetmiyorum. Arabayı aldığımdan beri bu sorun var. Geçen sene askerde olduğum için ilgilenemedim. Bu yaz bu klima sorununu halletmek istiyorum. Servis gaz sıcaklığı 8 derece ise normaldir diyor. Bende ankara çok sıcak değil ama 34 - 35 derecede araç içinde beraber 20 dakika yol gidelim soğutuyormu soğutmuyormu bakın diyorum ama buna yanaşmıyorlar.

Bu konuda fikri olan varmı ne yapmam lazım?

Ayrıca benim arabaya 2 serviste gazını tamamlayıp gönderdi hiç etkilemedi...

Servisi şikayet edebileceğim renonun daha üst düzey bir organı varmı? (Mais'in kendi yetkili servisi de klimanın problemini çözemezse) Yoksa Sanayi ve Ticaret bakanlığına mı başvurmam gerekiyor?

• ben çok memnunum aracımın klimasından
    şanlı urfada yaşıyorum 42 c yinede çok iyi sogutur
    geçen nissan ve toyota marka arabası olan iki arkadşımı bindirdim yanımdaki dügmeye baskı klimayı açtı yeni açtıgımız halde gayet başarılı bir şekilde 10 km şehir içi gittikten sonra aracın içi bayagı sogumuştu
    bence tüm araçlarda klima işi biraz şans birde bakıma baglı.
    quote:

Orjinalden alıntı: apodaka

yokmu arkadaşlar yeni yorumlar klimayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
  • ayrıca sürekli klimayı tek bir noktadan degil tüm fonksiyonlarını açarak kullanıyorum

bazende özellikle uzun yola auto kullanıyorum
  • tabi birazda şansa bağlı ama bu şans renolarda hemen hemen yok gibi birşey
  • bir klima için araba satılırmı derseniz işte bir klima için arabayı sattım. auris aldım ve şimdi bir problem yok
  • Hayırlı olsun.Auris'in kliması nasıl,iyi soğutuyor mu?
  • vala şu an meganeden en az üç dört kat daha ii soğutuyor bide toyotada bi özellik farkettim, klima açıkken yakıt sarfiyatını artırmadığını gördüm. meganede klima açınca sarfiyat bayağı artıyordu
  • dizel getzimin kliması dün edirneden izmite gelirken 2.kademede ve camlara verdiğim halde beni çarptı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.