Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MEGANE II LERİN (KLİMA)SOĞUTMASI NASIL MEMNUNMUSUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
44.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran ayında polen filtresini değiştiricem gazınıda kontrol ettiricem eğer hala soğutmazsa eldende bir şey gelmez zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

benim ki o üşüten meganelardan
    quote:

Orjinalden alıntı: tevil

Bende de 2004 1.6 Megane 2 var.Klimanın gazını tamamlattım,polen filtresi de değişti.Havalar ısındıkça klimanın yeterli olmadığını anlıyorum.Kesinlikle tam soğutmuyor.Üflenen havayı termometre ile iki defa ölçtüler ve 7 derecelik soğuk hava üflüyordu ama aracın içine yansımıyor nasıl oluyor bilmiyorum.Bu arada bir defa başka bir Megane 'a binmiştim o buz gibi soğutmuştu üşüdüm gerçekten.

valla benimki de acaip üşütüyor yani....

• Ben iki senedir megane 2 hatcback 1.5 dci kullanıyorum. Klima ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Yalnız benimde aracım full sayılır ve dijital klimalarda arabanın beynine bağlı olarak problem olabiliyor demişlerdi ilk aldığımda, bende olmadığından hiç aldırış etmedim.

Polen filtresi değişimi durumu yine bir nebze düzeltir. Ama daha çok zamanla toz birikmesinden dolayı klimayı ilk açtığında toz kokusu olur o olmasın diye değiştirirler diye biliyorum.

Sözün özü megane 2 Türkiyede çok sattı.Bu kadar seri üretim ve elektronik aksamı olan bir arabada bazı serilerde hata olabilir. Mesela benim arabamın arka camı hatalıymış geri çağıdılar düezltildi. Unutmadan hiçbir üreticiyi ( renault, hyundai farketmez herkes gönlünde olan sultanı alır kullanır. İşin güzelliği de burada demokratik bir ülkenin insanlarıyız ) kötülemeyelim arkadaşlar. Biz daha yüzde yüz kendi malımız seri üretim bir arabayı günümüz teknolojisinde üretemiyoruz. Yine de başka ülkelerin arAbaları için birbirinizi kırmanız inanın beni çok üzdü. Hepinize selamlar, saygılar arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orjinalden alıntı: apodaka

BEN MEMNUN DEĞİLİM ACABA RENOLARIN GENELİMİ BÖLE. YA DANDİK Bİ ARABAYA BİNİYORUM MESALA HYUNDAİ ARABANIN İÇİNDE DONUYUYORUM RESMEN YA. BENİM ARABAM 2004 MODEL SIFIR ALDIM AMA HİÇ BİR ZAMAN SOĞUTMA AÇISINSDAN BENİ TATMİN ETMEDİ. SİZDEDE AYNI SORUNLAR VARMI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

o dandik dediğin hundayi amerika pazarında milyon adet satarken,röno trafik müsteşarlığnın sınavlarını hiçbizaman geçemediğnden dünyanın en büyük otopazarına girebilmiş bile değil.

anca işte bi avrupaya bi de 3.dünya ülkelerine araba satarlar.

dandik tabi arkadaşım hyundai dediğin karton kutudan yapılmış,motoru beş para etmez şuanki tofaş şahinlerin yerini almış olan bir arabadır ben renault ile kıyaslamam bile

• Megane 2 kullanıcılarının bazıları klimadan memnun.Demekki bizim aracımızda bir sorun var.
  • biz mersinde 2 defa aracı servise soğutmuyor diye götürdük servis aracın kapatisesi bu kadar dedi yani normalmiş umarım yardımcı olabildim megane 2 dizel 2006 model
  • unutmadan klimanın soğutması sıcak iklim gören akdeniz bölgesinde belli olur yani 35 derece ve üzeri diğer illerde bu problem olmaz çünkü akdeniz ve ege gibi nemli ve sıcak olmaz cevap verenler şehirleride yazarsa daha mantıklı olur
  • Arkadasimin gozu onunde Umraniyede sabahin korunde bir hyundai accent ortadan direge vurmus. Aracin halini anlattiginda sok oldum. Simdilik uzak duruyorum bu markadan. Ama hic kimsenin zevkine ve keyfine karismamaliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tk152 -- 9 Mayıs 2008; 12:43:19 >
  • 1.5 motorun klimasından cok fazla bişey bekleme.
  • 1.5 değilki arabam 1.6 . motorla soğutmanın çok alakası yokki. klimanın kalitesiyle alakası var. mesala bende evde iki tane duvar tipi klima var biri vestel biri mutsıbıshhi ikiside 12000 btu ama vestelden çıkan hava içeriyi hiç soğutmuyor desem yeridir., ama mutsıbıshı açık olduğu zaman içerisi buz gibi oluyor resmen vestelin bütün klimaları adi. tıpkı meganede kulanılan klima gibi. aracı kötülemek için sölemiyorum. renaultların genelinde bu soğutma problemi var. wolsvagenlerin klima sistemi nasıl peki soğutması nasıl hiç bir bilgim yok arabamı değişmeyi düşünüyorum
  • quote:

BEN MEMNUN DEĞİLİM ACABA RENOLARIN GENELİMİ BÖLE. YA DANDİK Bİ ARABAYA BİNİYORUM MESALA HYUNDAİ ARABANIN İÇİNDE DONUYUYORUM RESMEN YA. BENİM ARABAM 2004 MODEL SIFIR ALDIM AMA HİÇ BİR ZAMAN SOĞUTMA AÇISINSDAN BENİ TATMİN ETMEDİ. SİZDEDE AYNI SORUNLAR VARMI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

klimasını açınca soğuktan donuyosun ama nasıl oluyorsa soğutmayan meganedan dandik oluyor. ilginç. bizim millet arabadan anlıyor. gerisi yalan.
  • digital klima güzeldi soğutmasında problem yoktu. sıkıntım daha çok HAVALANDIRMADAN GELEN LEŞ kokusundan dolayı . polen filtresi kısa sürede WÜRTH ün bakteri öldürücü kokulandırıcı spreyi sıkıldığı halde eskiyor. birde şu polen filtresini sökmek işkence .her defasında torpido gözünü sökmekten kapı yan plastikleri tırnaklaını kırdıklarından kalktı .en ufak çukurda plastik fırlamaya başlamıştı ... ... megane 2 güzel arabaydı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

Klima serinletmek için, arabanın içini +4 derecedeki buzdolabı gibi olmasını bekleme bence. Adana sıcağında klimanın istediğin kadar soğutması çok olası değil.

• niye o zaman bir nissan bir forda bindiğimzaman veya bir hyundai içinde öğlen sıcağında içernin buzdolabından farkı olmuyor?
  • niye ozaman başka markaların kliması içeriyi buz gibi yapıyor çğlen sıcağında. mesala hyundai toyota, ford, nissan
  • biz memnunduk megane 2 nin klimasından ama 1. derecede soğutmuyordu pek minimum 2. derecede çalıştırmak gerekiyordu. buarada albeaların kliması mukemmel içeriyi buz gibi yapıyor.
  • benım megane de sogutmuyo sadece serın ufluyo.eskı toyota olsun 2 dakka da hasta etme garantılı
  • ya renoya bu kilma yakışmıyor acaba mühendisler buna hiç eğilmemişlermi. bakıyorum bi tek ben şikayeçi değilim eminimki akdenize kıyısı olupta şikayeti olan bir çok insan vardır avrupada bu konuda sesimizi renoya nasıl duyurabiliriz . ya bir klima yüzünden arabamı değiştirme aşamasına geldim yemin ederim.
  • quote:

niye ozaman başka markaların kliması içeriyi buz gibi yapıyor çğlen sıcağında. mesala hyundai toyota, ford, nissan

Valla yazın klimayı 2 kademeye getiriyom manyak soğutuyo içeriyi. Şehir İZMİR. 35-38 dereceyi görüyo öğlen
  • valla bizde öyle bir sorun olmamıştı ama madem sizin araçlarınızda var renoya mail atın belki serilerde farklı bir klima kullanılmıştır vs. en azından fazla mail gelirse diğer jenarasyonda ona göre bir iyileştirme yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.