Şimdi Ara

Arkadaşlar Merhbalar Kafayı Yiyecem Yardımcı Olucak Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aslında üyeligim 2007 2006 ya felan ait ama ulaşamadım mailime yeni üyelik açmak zorunda kaldım neyse sorun bu degil.

Arkadaşlar ailevi durumum çok iyi olmadığı için evimde bilgisayarım yok internet cafeden oynamak zorunda kalıyorum oyunu.
    2 Gün Önce rank g ye çıkmak sabah cafeye geldım ertesi gün akşama kadar oyun oynadım hiç loss almadan 18 oyun felan kazandım eve gittim uyudum sabah cafeye geldigimde hesabımda ban ibaresini gördüm ve şok oldum sinirden kafayı yemek üzereydim nasıl olur nasıl olur diye halen nasıl oldugu konusunda hiç bir fikrim yok süreklı standart makinada oynardım esea yı bende onceki oturan cocuklardan birisi hile açtımı bilgisayarda onumu tespit ettiler mm ci cocuklar diye bilgisayarı taradım alt üst ettim yok hile felan acıp silmiş loglarda kayıtlı olmuş olabilir diye kamera kaydından hangi cocuklar oturdugu benım bilgisayarıma esea ya girmeden önce diye tek tek baktım aralarında 2 tane hile açan veletler vardı acmadıklarını söylediler çaresiz kaldım.

Eseaya ticket attım daha önceki maclarıma bakın diye ben hile yapmadım açmadım o gun guvenlık kamerası kayıtlarını atabilirim vs vs diye inşallah donuş olur bu arada ticketi Support@esea tarzı bir maile attım yanlışmı attım dogrumu attım hiç bir bilgim yok.
    Cafeden 3 tane esea oynuyan arkadaşımda ban evasion diye yasaklama tipine yakalandılar ne yapcaz bu kkonunun içerisinden nasıl cıkıcam yardımcı olucak yokmu ya ?

• Cafede daha önce hile açılmış ve ban yenmiş supporta yaz açarlar banını ama cafeden oynadığını belirt.
  • Lev1n ya allah ım kafayı yicem donmuyolar loglarında hile gözüküyor derse ne yyapıcam ben allah kahretsın yya keşke gitmeseydım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkucan06

Lev1n ya allah ım kafayı yicem donmuyolar loglarında hile gözüküyor derse ne yyapıcam ben allah kahretsın yya keşke gitmeseydım ya
    malesef asla açılmaz ban süresi dolana kadar kalıcıdır. 2 sene olması lazımdı ban süresi
  • utkucan06 U kullanıcısına yanıt
    sen yaz açılır rank g oyuncularıda ban yemişti açtılar
  • Arkadaşlar banım acılmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

sen yaz açılır rank g oyuncularıda ban yemişti açtılar
    imkansız hocam.
  • Sonöysmbükücü S kullanıcısına yanıt
    play.esea.net
    Attention Required! | Cloudflare
    https://play.esea.net/forums/1120788
  • utkucan06 U kullanıcısına yanıt
    Esea profilini atar mısın?
  • Süresi bitince açılır hocam zaten süre bitmeden açılmaz
  • Sonöysmbükücü S kullanıcısına yanıt
    Süreyle alakası yok kardeş ban evasion yediyse açılır internet cafe de ban yiyenlerin hesabı açılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.